Hoe om skoppe en PK’s uit te deel. Lady style.

In Fokken Zef Videos deur griffin21 Eiertjies

Hierdie tannie is duidelik die blou hoppende fok in gemaak deur die ou wat nou op die grond verkeer en skoen vreet nadat hy haar vermoedelik getune het dat sy 'n bitch en 'n naaier is. As jy nie uitmaak van respek vir die skonere geslag nie, moet jy seker maar jou suprize pakslae vat.

Meneer Arendse moes seker 'n hele streepsak vol Grandpa poeier vreet nadat hierdie onderonsie homself in die straat afgespeel het.

"Jy kan hierdie maar op camera sit, meneer". Wel, iemand het en hier is dit:

Hierdie post is 199 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,253,340 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHoe om skoppe en PK’s uit te deel. Lady style.

Comments

 1. Christo Brandbruggies

  Ek is eintlik te bang om te comment, klink vir my of daai episode in die Wes Kaap afspeel,  en dis waar ek ook myself bevind. Netnou loop daai "eerbare jong dame" my raak en gee my ook 'n lelike fokken street beating. En sy lyk adament, huil of doodspeel gaan jou fokkol baat nie meneer, sy gaan jou gaffel tot SY dink dis nou genoeg..

 2. Morvelous

  Een van my vriendinne het so n rukkie terug vir my die selfde video gestuur, daar's geen way dat ek haarooit op n date sal vat is dit die karate lesse is wat sy op YOUTube leer nie..

 3. Morvelous

  Jirre, maar sy moer hom goed…… MAN – 0 CHICK – 1

 4. Hoofmoer

  "Ek is nie n naaier nie, ek is n getroude vrou" – Western Cape Style !! Sal like on die biatch aan my kant te he in n bar fight.

 5. Bruce

  Ag nee wat, wat n loser in die eerste plek moes hy sy bek gehou het en in die tweede plek as sy kan PK's uitdeel en haarself soos n man wil gedra sal sy pakslae kry soos een. Ek sal my hande nooit vir n vrou lig nie maar boeta as sy daarvoor vra en eerste klap en nie ophou nie gaan ek haar n poesklap gee, so hard haar hele bek sal een groot lovegap wees.  

 6. DRIESS

  errrm dit het al so vier jaar terug  gebeur…maar bly classic…ons kypies kan maar leeeeeker zef wees

 7. Prof. Bokdrol

  Djirre, en sy's nogal 'n smaaaart Capey, larney outfit en high heels en alles – ordentlik boonop en goed gemanierd: sy het nie eers eenkeer "jou ma se poes" gesê nie. Meneer kan bly wees, as sy 'n genuine Cape Flats marabs was het Meneer in Tygerberg wakker geword – if at all! Einafok…

 8. Willem Wikkelspies

  Jy sien Meneer Arendse het nie gekyk na haar tande nie. Dit smaak my sy het almal so dit beteken sy kan goed baklei. Met so trui lyk sy of sy kan straf skoppe gaan skop vir die WP. Pale toe…

 9. Euroafrican

  Ek stem met Bruce, hy het dit miskien verdien, maar ek gaan nie le dat die meit my skop nie – ek PK haar so hard sy sal wens sy was a naaier! Biach!
   
  Salagatle!

 10. E

  This is just so wrong, on so many levels. For those of you who found this amusing – you're pathetic. Dankie

 11. jakes

  Ek wil die "dame" nou nie k@k tune nie, maar sy het kinders(volgens haarself), so sy het iewers al genaai. As jy kyk hoe sy hier tekere gaan is sy 'n bitch ook. Mnr. Arendse was nie heeltemal verkeerd gewees toe hy gese het sy is 'n naaier en bitch nie.

 12. Evert

  @Prof Bokdrol
  Deesdae is dit nie meer "Jou ma se poes" nie, dis iets in die lyn van "your mothers' poes"

 13. Prof. Bokdrol

  Evert, helaas is jy reg – maar in die regte valley (bv. buurte soos waar ek bly…) kry mens nog die foneties korrekte en oorspronklike "Djoumassepoes!!!" uitspraak.

 14. Baas Koos

  Ja Neee, die Fokker is seker kak dronk gewees of so vol pille en kak dat hy nie eers kon keer nie, half in n koma as jy my vra en dat hy nog stil bly le het vir meer. Nou ja dis die style van enige Bitch vrou as sy sien jy is down dan skop die Bitch nog en so tipies so aanhoudend ook. Ja nee kry vir julle julle fokkers…………..

 15. Felix

  Whoa she somma open up a Moerse Blik Whoop Ass on the Mnr Arendse. Hahaha, doos deserves it ! Respek to the Aunty !

 16. Dirk Diggler Diktros

  Shakespearean in al sy dimensies.  True love vat nie prisoniers nie…..DDD

 17. Losklos

  eina fokkit sy gevreet was seker poesseer die volgende dag. seker well deserved !

 18. Laaitie

  A disgruntled WP Supporter, dont fuck with them jou Naaier

Gooi Comment