Bottels op Beloftes

In Sport deur Kaptein Kortbroek9 Eiertjies

Ons geliefde bottle chucker, Johannes Gideon Ignatuis Nel, wat met sy gesuipte lyf al die closet boneheads op die Oos paviljoen skaam gemaak het, het sonder twyfel dieselfde Superbru picks as ek gehad.

My bure se kat het ook net-net die naweek se SuperFokkop oorleef nadat die glase reeds vroeg Saterdag oggend na die Cheetahs game begin vlieg het. Net toe ons scheme Bryce Lawrence is die wêreld se grootste zaberknaagdier, gaan wys die res van die refs ook hoe useless hulle eintlik is.

Ek's deesdae net so dankbaar soos my cherrie dat ek my knieskuif met die scrambler verwoes het want om onder die reëls te jol sou my lankal mal gehad het. Speel jy die bal by die breakdown, word jy gestraf. Help jy jou tjomma uit as hy getackle word, is jy ook in die kak. Scrums is maar net die voorgang vir strafskoppe en goeie bliksem was daar baie penalties!

SuperUgly is wat dit vir at least nog drie weke gaan wees.

Meer confusing was daai useles call in Durbs. Sekerlik mag die TMO nie suip terwyl hy die game kyk nie, want (en ek het actually die Sharks geback) as Mvovo se try voor halftyd toegeken kon word, beteken mos die bra at least drie kaste in sy gat gehad het.

Terug na die horing insident: Johannes het duidelik na strafskop 31 op Beloftes besluit fok dit! Pleks focus hy eerder sy SuperBrannaPowers op die retarted reff wat die game so stadig gemaak het dat ek op 'n stadium eerder die laaste provinsiale rolbal highlights wou kyk.

En om 'n legend soos Kevin Mealamu met 'n plastic bottel te gooi – dude jy kan bly wees daai monster van 'n Maori het jou nie telyf gegaan nie. Biltong en steak proe maar kak deur 'n strooitjie tjom.

Om terug te kom by die ander SuperFokkop: Die Cheetahs was gerob en ek's seker daar was 'n Snake White in die gras iewers. Die Bulls kon nie eens met die reff se hulp wen nie en die Crusaders is deesdae about so effektief soos daai regterknie van my in 'n losgemaal sal wees en die Reds was so wankelrig dit gee my sommer hoop vir hulle game teen die Sharks.

marabs bulls kont krimpie

(Foto geneeem deur Anton Geyser /Rugby15.co.za)

Hierdie post is 288 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,183,231 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kaptein KortbroekBottels op Beloftes

Comments

 1. JagsJannie

  KK, stem 100%. Fokken commin en maak die BB-ondersteuners se naam gat! Kont!

 2. hennie

  Hoe kan julle by ' watkyk jy' sulke k@k alegasies maak met betrekking tot die Johan Nel insident op Loftus, dat hy gesuip was.Julle moet nie brag hoe gesuip was julle was by die Ramfest nie. As julle na die video kyk,kan duidelik gesien word dat Johan Nel hom ontverm het oor Bjorn en Mealamu kom k@K soek het.
   
  Voorts wil ek sommer galbraak ook oor die aankondiger op Loftus met sy k@k
  attitute teenoor die ondersteuners. Jy mag nie "boe" nie,jy mag nie"rook" nie en allerhande moets en moenies.Hierdie reels pis my sommer af en oorweeg ek dit
   om eerder die game by die huis op tv te kyk.
   
   

 3. JagsJannie

  Hennie, moet dit nie oorweeg nie, asse-fokken-blief! Doen dit gerus want dan kan ons wat rugby ondersteun dit ten minste geniet en die rerige BB fans se naam nie totie gemaak word nie. En ja, as jy die optrede goed praat is jy ook 'n kont. Gesuip of nie is n.v.t. in elk geval nie. Stormer/WP ondersteuner!

 4. JagsJannie

  Terloops Hennie, terwyl jy dan by huis op TV kyk, glo ek jy kan ook gerus meer tyd spandeer aan jou spelling en taal gebruik…..

 5. Dirk Diggler Diktros

  KK – (en sommer Hennie ook) – "Dont cry for me a Ford Cortina."   KK – asb oorweeg n vroee aftrede as rugbykenner want jou hol mis die kak wat jou mond praat.  Projeksie is n kak "defense mechanism".  Om refs te blameer is die laaste bastion van swak verloorders.  Vir jou en Hennie, vat verloor soos in Polsmoor  – soos n man.  Met n stil bek.  Die Stormers wag.  Hulle gooi bottels Paarl "Perle" 🙂  DDD

 6. Godlieb

  Wetenskaplikes het bewys dat een uit elke drie Bulls supporters net so deur die kak is soos die ander twee!

 7. V Max

  Bollelgooier nel is n doos-Mens se kaar.. blou bul suporters is soos skape wat agter n judas bok slagpale toe stap..nou kom nel en hy bewys dit.. Daai mauri  moes hom n doos kap ggee het.. Julle beter begin speel of die Stormers stap wg met die. beker.. hehe!

 8. Prof. Bokdrol

  Weet julle wat is die mees scary deel van hierdie saga? Oupa "BottelChucker" Nel gaan hierdie foudie laat print en raam en in sy bar ophang sodat hy oor so 20 jaar kan vertel wat regtig gebeur het: "Oukei kinnerkies – Oups is nie trots hierop nie, maar sien julle daai kiekie? Fokkit – as Bjorn Basson nie daai dag tussenbeide getree het om my te keer nie het ek daai fokken Maori marrafakka so hard gepoes dat hy halfpad terug Naai-Zeeland toe eers weer iewers geland het…"

Gooi Comment