‘n Tipiese dag in Builder’s Whorehouse

In Kak companies deur griffin13 Eiertjies

Kyk, ek is nie iemand vir fisiese werk nie. Naai is seker die naaste wat ek aan oefening kom, maar daar is maar sekere goed wat mens ongelukkig moet doen in-en-om die huis. Geleerdes verwys daarna as instandhouding. Ek verwys na dit as “fokken missions”.

Dis ook ‘n baie goeie verskoning om Builder’s Warehouse te gaan bewandel. Dis die enigste plek waar ouens min of meer chicks se obsessie met shopping kan verstaan tot ‘n mate. Die fokop met daai plek is dat jy gewoonlik nie uitloop met die items wat jy beplan het om te koop nie. Mens laai mos altyd eksta kak in die trollie. Veral as jy in die queue wag. Soos by Pick n Pay of Checkers: “Hmm, terwyl ek nou in die queue wag kan ek net sowel ‘n BarOne en ‘n Coke gryp.” By Builders: “Jirre, kyk hierso. Dis ‘n no-spill kosbakkie vir kinders en dis net R50!”. En dan het jy nie eers kinders nie…

Veertig minute later kom ek by die huis aan met gloeilampe (mens koop mos altyd bayonette en skroef-tipes want jy weet nie wat in jou huis aangaan nie), ‘n no-spill kosbakkie vir kinders (en ek het nie fokken kinders nie), irrigation pipes en ‘n magazine waarvan ek die content in elk geval op die blerrie internet kan lees. Ek kan sweer ek het iets vergeet… O ja, wag. Toe ek opgestaan het die oggend was my mission eintlik om gras te plant. Ons grasperk lyk soos fokken Irak.  Ek het fertiliser nodig gehad. Die gras sou ek later kry. Oppad uit by die huis sien ek dat ons water feature ook gekak het, so ek het ‘n pomp nodig. (‘n Waterpomp, jou sif naai. Visdammetjie vibes).

Terug fokken Builders toe. Terug in die queue. Ek staan daar met ‘n waterpomp en twee stretchers. Stretchers vir honde om op te slaap. My hondematrasfucked-up compulsiveness knows no bounds. Jirre. Die stretchers is R599 elk en die waterpomp het (big fucking surprise) nie ‘n prys op nie, maar dit het at least ‘n barcode op. Die 350 liter per uur ene is R169, so die 150 liter per uur een wat ek vashou kan nie ‘n fok duurder wees nie. Die chick scan die ding agt keer. Fokol gebeur. Hier is waar die kak begin:

Kassier chick: “Can you go fetch another one?”
Ek: “Does it look like I am wearing a Builder’s Warehouse shirt? Why don’t you have pricing on your items. Better yet, why don’t you have pricing on your shelves? You go fetch it and make sure it is the same thing. It is in isle number 2”
Sy sloffel daar weg en kom eventually terug met ‘n waterpomp. “Beep!” R169. Sy het die fokken 350 liter per pomp gaan haal en gedink ek sou nie agterkom nie.
Ek: “It is not the same item.” (baie ander snedige sinne het gevolg, maar ons het nie nou tyd vir dit nie)
Weer sloffel sy weg. Hierdie keer voel dit soos ‘n ewigheid en ek raak fokken ge-irriteerd. Ek raak sommer lelik met ander customers ook. Die ou langs my het omtrent R5000 se plante gekoop. Ek: “Are you building a fucking rain forest?” Ek bel sommer Builder’s se customer care line van die til af: “Stuur ‘n manager na til nommer 2 toe. Ek is nie fokken happy nie.”

waterpompTwee manangers daag op. Die til-sloffie is steeds nêrens te sien nie en ek begin vloek en uitvaar teen die managers oor hoe Builders se pryse nooit ooreenstem met hulle pryse op die rakke nie, hoe daar gereeld nooit pryse op items is nie en oor die til-sloffie wat my sommer tune om ‘n nuwe item te gaan haal omdat Builder’s te kaksleg is om hulle fokken stock te manage. Die sloffie daag op met die regte item so deur my gevoekery, die manger tik een of ander super secret manager secrituy code in en maak sommer ‘n prys daar op die spot op. R100. Dis min of meer hier waar ek oorslaan in Afrikaans van befoktgeid: “Jy suig daai prys uit jou hol uit! Hoe kan jy my tune dis R100. Wat kos die fokken ding regtig? Jissis julle maak my kwaad! Julle pricing en stock is fucked!”

Die ou probeer verduidelik dat die item nie op hulle system is nie. Hulle verkoop met ander woorde iets van hulle rakke af wat nie bestaan nie en hy apologise. Ek sien sy lippe beweeg maar al wat ek hoor is die vloekwoorde wat by my mond uitval. Almal is ongelukkig. Hy verkoop dit onder kosprys (wat hy ook uit sy hol suig)

Check, dit gaan nie oor die klein bietjie geld wat die ding kos nie – dit gaan oor companies wat consumers naai. Ek buk noddefok nie. Nie eers vir R5 nie.

En so maak Builder’s my laaste dag van 2011 ‘n fokken moerige een. Ek betaal en fokof.

By die huis aangekom, kom ek agter dat ek toe nooit die fertiliser gekoop het. Ek belowe myself dat ek as straf op 1 Januarie nie mag bier drink nie, want ek is ‘n fokken doos. Ek klim in my kar en fok weer terug Builder’s toe, want eerlikwaar, waar anders koop mens die variety van fokken goed wat hulle verkoop?

‘n Halfuur later is ek terug by die huis. Met 5kg fertiliser.

En 10 meter se fokken garden hedges…

hedges

Hierdie post is 104 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,214,296 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffin‘n Tipiese dag in Builder’s Whorehouse

Comments

 1. Ben

  Ek is ook klaar met Builders. Darem is daar 'n chamberlains oorkant die pad in centurion, en beste van als is, chamberlains is cheapers, en hulle staff WIL jou help. As jy by 'n section kom bv water pompe, dan is die dude wat daar werk oor jou soos 'n vet kind oor 'n bigmac, en try jou net help.
  Queues by die till vat ook net 3 of 5 minute. Jy Staan nooit lank daar nie. Come to think of it. Builders in Centurion kan maar toe maak vir al wat ek omgee.

 2. Boomroker

  Die builders whorehouse by Cape Gate is net so kak sleg. Die fokkers kan jou nooit help nie en dis net op die dae wat hulle fokken staff in die isles het. Hulle pryse is darem so nou en dan beter as Brights hier by ons. Jy moet die kak maar ken. Ek straf myself nie graag om na die dose se plek toe te gaan nie.

  By Brights kry jy darem diens.

 3. Chopper Charlie

  Ek gaan soms Builder's Warehouse toe as ek moerig is. Net om iemand te hê om op te skree. Die Poskantoor of Checkers is ook lekker vir dit.

 4. Grt

  Builders maak my tietspiere ook lam. Ek sou graag saam met 'n paar pêlle ons trollies vol ongemergte items laai, en dan terselfdertyd by 10 tills parkeer, en wag en wag en wag vir die stadige sannie om te loop om al die pryse te kry. En as dit by die betaalslag kom uit te ving my wallet lê by die huis. Verkieslik op 'n Saterdag. Die fokkers sal dan leer om te sorg dat alle items pryse het.

 5. Vlaknaai

  Fok ! Dis presies hoe dit met my gaan ! Ek gaan winkel toe om iets te gaan koop – maar koop dan die wereld se kak ( wat ek nie nodig het nie ) en kom by huis aan sonder die ding waarvoor ek in die eerste plek winkel toe is ! 

 6. Anthrax

  Ben, ek stem, maar tog, die werknemers in Chamberlains is almal half "challanged", plus jy kry nie free Popcorn nie…

 7. Ou de doos

  Ek koop eendag 'n Woolies gaar hoender. Die een skryf met 'n koki 'n kode op die bruinpapiersak. Toe die een by die till die fokken handgeskrewe kode vir die 5de keer try scan toe kan ek nie meer my lag hou nie. Paradyskloof Engen Woolies.

 8. Warmwaterbrak

  Builder's.  Die een plek wat fokken alles onder een dak het, behalwe dit wat jy daai dag nodig het.  "Eh, no sorry ne, we outta stock…"  En somehow gaan ek altyd eerste daarnatoe.
  Nee hel, ek is sommer van voor af befok vir elke keer wat ek daar gesukkel het!

 9. Skandalis

  Selfde… Het `n waterpas gaan koop (onder andere). Terug by die huis: My slip sê R800 vir `n socket-set i.p.v `n R100 waterpas. Wattefok? Nie eens `n jammer toe ek bel om dit uit te sort nie.
  Kyk mooi, hulle naai jou droog…

 10. Prof. Bokdrol

  Bwahaha, OuDeDoos – ek stik 10 minute later steeds in my brewski vir daai een, die mental picture is net te veel. Julle het almal al seker Men In Black gesien? Ek sweer BW se personeel is ook van daai undercover aliens – not from this fokken planet. O en terloops, Griff, daai garden hedges is about van soveel nut soos aanvullende houtwerklesse vir Mal-enema, né? Jy kan óf 'n grasperk óf honde hê, maar noddefok albei, die twee is basies mutually exclusive. Die zef alternatief is 'n baaaaie beter opsie en kos jou fokkol: moer jou grasperk eerder vol 2-liter Coke bottels vol water (nadat jy die oorspronklike inhoud met jou brannas opgesuip het) en spandeer die besparing op garden hedges op nóg brannas! Fokken genius, me…

 11. # 1 Pisscat

  Fokken builders maak my ook so de poes in, ek gaan sommer vir 'n hele maand lank nie daar, iets wat ek op 'n sondag middag 4 uur norrag het, koop nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Pote

  Ek is op 'n stadium in my lewe waar oortuig is dat as ek dit nie by W Heuer Musikhaus, die kooperasie, Diamond's of Idasvallei se Spar kan koop nie, dan het ek dit nie nodig nie.

Gooi Comment