Die Antwoord – I fink You Freeky video

In Die Antwoord deur griffin17 Eiertjies

Roger Ballen is koning.

die antwoord freeky

Deel met jou tjommies!

  griffinDie Antwoord – I fink You Freeky video

  Comments

  1. Jagter

   Goeie fok! Sit nou al amper heel oggend en kyk die video oor en oor.  Daar is fokken baie levels.
    

  2. JC

   ….dis befok,skiem die yankee hillbillies gaan die opeet vir soetkoek

  3. Stok mannetjie

   Ag nee. Ek het gedog dit gaan wees soos die trailer met daai freaky duiwel vibes. Dissapointed

  4. Prof. Bokdrol

   Ek is te nervous om te gaan kyk – is daar weer demone en stuff in die video?

  5. # 1 Pisscat

   Fok fokket en my fok !   Ek, laaikit, so op 'n faaktap poesdeurmakaar level, maar uhm, gods, nee ek weet ook nie meer nie…. maybe moet ek weer gaan check !  En waar die moer kry hulle al daai fokken mongool kinders en die fokken anoreksiese maer mense !

  6. Dirk Diggler Diktros

   Ek se nee vir die video as sulks.  Nie vir PB se vraag nie.  Net om moontlike verwarring te voorkom.  DDD

  7. Prof. Bokdrol

   DDD jy praat toe gelukkig nie tos nie, baie decent van jou – maar ek skiem daar's nog baie stuff wat gaan volg, né? Aangaande die video: die cast is fine, hulle lyk soos enigeen van die mense wat ek elke dag op pad huistoe hier innie Moot by verby ry – die een outjie lyk selfs soos my buurman se laaitie. Dan die musiek: met bietjie vernuftige speurwerk kan ek wel berig dat die tjoon 'n komplekse kontra-punt struktuur het met interessante dominant / tonika wisselings van die onderliggende oktet-vormige spiraalfiguur…maar dis natuurlik net my beskeie mening – wat dink jy?

  8. Prof. Bokdrol

   Fokkit, DDD, mag ek beleefd vra dat jy jouself duideliker uitdruk in die vervolg? Gebaseer op jou comment het ek die video gekyk, en ge-fokken-lukkig is daar (nog nie…) freaky stuff in nie, andersins het ek sekerlik 'n hartie gekap…

  9. Dirk Diggler Diktros

   So genoteer Prof.  Elke keer as ek my uitlaat oor die Antwoord se musiek sensor die moderator my so ek sal my opinie ongelukkig nie waag nie, al brand ek, vuurwarm…DDD

  10. Allan Boesak 28

   Jarre ,dis of the hook , Ek se !
    
   SUPER LIKE IN DIE BOESAK KAMP! 

  11. Ou de Doos

   Ek weet nie hoe hulle die video maak met 'n straight face nie ! Dit vat seker baie takes ! Ek sal my kak lag as ek by die shoot moet wees. Kyk bv thyLab se GIF !!
   En waar kry hulle al daai creatures ?? Dis nie goed wat jy sommer op straat sien nie ? (Met creatures, sluit ek die 2 hoof karakters in !!)

  Gooi Comment