“That awkward moment when..” – jy jou zos skaaf teen ‘n perske by die skool.

In Briewe deur Christo Brandbruggies

In gestuur deur Brendon


Kyk, elke drol op 'n social network het daai phrase al gebruik om iets kak mundane "awesome" te laat klink. Dit fok nogals rond met wanneer jy 'n actual awkward moment beleef.

In standerd ses het ek presies so 'n moment van embarrassment gehad. In my klas was daar hierdie tipiese hoërskool slet. Moerse boobs, kort rokkie, gerook, die works. Daai ding was zef. Maar by own admission, was sy nogals hot. Ek sou haar fo' sho' zaber. More about that in just a second.

Nou, ek het langs die skêr gesit in 'n paar klasse en mettertyd met haar begin gesels. Sy was baie nice. Glad nie gehuiwer om 'details' met mens te deel nie. Baie spraaksaam, like we know they are. Anyways, ons gesels toe eendag in depth oor iets in die kunsklas. Sy was fokken emo en besluit toe om my 'n drukkie te gee. Niks te amazing nie, right? Kyk, die "drukkie" was 'n fokken ordeal. Sy hou my vas om my nek/skouer area, wat beteken dat my arms om die middel moes gaan. Total setup vir full crotch commitment.

So boom, ons hug. Full crotchular kontak, boobs druk teen my bors en sy kap 'n gesig/wang rub for good measure. Vir 'n 14-jarige bra, is dit so goed soos… mkom? Wat dit nog erger maak vir my is dat sy vir lank vashou. Soos in meer as 'n minuut. Ek skat twee. Soos die skerper lesers kon raai, kry ek 'n reuse boner about 30 seconds into die hug dat dat ek vir 'n volle minuut en 'n half haar met 'n boner moes hug. En hoe meer ek probeer om crotch weg te trek, hoe meer druk sy haar vagular area teen my verskrikte boner.

Dit was ongelooflik erg. Niks kan met daai verleentheid vergelyk nie. En dis nie asof daai boner weggesteek kon word nie. Dit was 'n "all in" geval. Verder kon ek min onthou. Dit was soos bomskok pre en -post dit in my memory. Ek onthou net waar, wanneer en wat fisies gebeur het. Die conversation is 'n total blur. En daar het jy dit. Een van die min gevalle waar jy kan sê: "That awkward moment when…"

Hierdie post is 141 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,662,774 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo Brandbruggies“That awkward moment when..” – jy jou zos skaaf teen ‘n perske by die skool.