Laasweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin11 Eiertjies

Hi Griffin

Almal dink petrol is duur, maar kyk op die PnP prys wat kos roomys per lt

Groete
Henri

photo

Hey Griffin. hier is 'n foto van 'n mazda bakkie wat ek raak geloop het en toe dadelik gedink het dat ek dit vir jou moet stuur. sal graag julle kommentaar op dit wil sien. thanx keep up the great work.

Monre

16112011470

yes yes, iemand het vir my die mail gestuur, hoekom weet ek ook nie, ek haat die soort van spam mail… hoekom de fok wil ek na die soort van dinge kyk????? Ma ja, dit lyk my na 'n zef racing self gemaakde fokken brood van…

Emile

brood van1

brood van2

brood van4

brood van5

brood van6

Yes, check hierdie zef jammie in Bellville,
Warren.

12112011095

12112011096

12112011098

Ingestuur deur Peter:

IMG-20111115-00042

 

Hierdie post is 155 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,257,555 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters

Comments

 1. Mike

  So baie werk in daai dubbel V8 taxi stuk kak. Kon hy nie net al daai harde werk in 'n ordentlike bakwerk ingebou het nie.

 2. goppies

  3 bruin bolle met beeste in die agtergrond – dis mos beesdrolle vir roomys verkoop!!!

 3. WilleWortel

  Daar is maar net geen pille op die mark vir gomgatgeit nie.

 4. Arno aka Dude

  kry n mens Hagen Diaz roomys by pic en pay? ek koop glad nie by sulke winkels nie, teensy hulle aflewer

 5. Dirk Diggler Diktros

  Dis 2495 eenhede van n sent.  Daar gee ek my job weg, n rakpakker by P&p.  DDD

 6. Prof. Bokdrol

  Sorry DDD, weer tyd om 'n pedantiese poes te wees: let op die ".00" ook – ek glo nie jy kan genoeg roomys kry om op jou piel se punt mee nat te maak vir 'n honderdste van 'n sent nie so dit sou 'n pretty nuttelose oefening wees om die label-print matsjien so klein te stel?

 7. Dirk Diggler Diktros

  Prof, dit is miskien pedanties en poeslik vir party mense.  Ek weer is mal oor opboende kritiek!!!  Bring dit.  Daar was juis n legion verbruikers wat die exakte bedrag van pryse, uitgedruk in sente wou sien, soos die wat wortels koop by die bos.  Ek sal jou poeslikheid eskaleer na daar waar dit waarde het.  Ek belowe dit.  Pinky promise. DDD

 8. Allan Boesak AKA AL

  Daai bra met die Downforce issi van Bellville affie , hys , van die Paarl , maar moenie bekomerd wees nie daar is ook n poes Zef gemeenskap daar . 

 9. Dirk Diggler Diktros

  "Extremely loud BASS"  PonkieDiel, dis moes BASE, nie Swartbaarsklip-visse nie, behalwe as jy n tenk singende / lawaaierigge visse aan boord het.  DDD

Gooi Comment