Watkykertjie se bakkie

In Spec-takel deur griffin21 Eiertjies

Net 'n mugshot van my bakkie se gat.
 
Stephan

bakkie se gat

Hierdie post is 95 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,279 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykertjie se bakkie

Comments

 1. HANS HAMMER

  Ag my fok. En nou wat nou? Kan ek `n wat ky jy sticker op my piel plak en ook instuur?

 2. Evert

  As jy hom op jou piel wil plak moet dit seker maar 'n klein sticker wees?
  Jissis, ek ry ook 'n Nissan 1400.

 3. AMOS*

  Lekker ou ambush marketing: Go Cheetahs!
   
  *AMOS

 4. Dokki

  hahahaha jou sticker is skeef tril! tiepies cheetah! lmfpa

 5. BOOMSLANG

  CHEEEEEEETAAAAAHS!!!!!!
  En Hans, die vraag is kan jy?

 6. Dirk Diggler Diktros

  Bloksem my ouens!  n Hond eet uit n bakkie uit.  Dis n trokkie.  Moenie laat ons weer hieroor praat nie.  CHEETAHS 4EVA!  DDD

 7. Anthrax

  @DDD Miskien het hy 'n moerse groot hond.

 8. psycho_child

  Hans gaan net di woord “wat” op sy piel kan plak

 9. AMOS*

  Dis fokken snaaks Dirk Donker. Het jy nog ou jokes wat jy kan recycle? Ons sit, oortjies gespits, en wag op die kaptein.

 10. AMOS*

  O fok Dokki, jy is speel so ver bo jou liga, dat ek jou amper jammer kry.
   
  Waar om te begin? Dis "tipiese", soos in jy is 'n tipiese fokken fokker. Of dalk het jy bedoel "tipes", soos in ek haat daardie tipes wat alewig dink sy spannetjie is die beste omdat sy ondersteuners die blouste is. Die enigste woord wat naastenby so gespel word is "tieties". Ek dink egter jy sien dit net as jy Saterdagaande skelm Naked News kyk, terwyl jou stomme Pa elke keer vroeg moet uittrek uit vrees dat hy weer so ding in die wêreld bring.
   
  Dan: Dit is sy fokken sticker op sy fokken trokkie. As hy hom onderstebo op die dak wil plak, dan is dit ook dood dollies.
   
  Tweede dan: Jy hou bek van die Cheetahs af, hier sal jy net slae kry.
   
  Derde dan en sommer ook poesklap: Wat de fok is lmfpa? Lag my fokken parra af? Dalk is jy 'n meisietjie wat niks van rugby, of trokkies, of Afrikaans weet nie. Of: Laat my fyn pielietjie afval? Jy is sekerlik oud genoeg om vol sinne te gebruik. 
   
  Maar eintlik wil ek net sê, los my Cheetahtjies uit. Hulle doen goed genoeg met min genoeg.
   
  Gaan kap 'n draatie, sit hom in 'n jou goose se handsak en kyk hoe wonder sy wat gebeur het. Dit sal jou laat beter voel.
   
  PS: Ek is lief vir almal hier, die wêreld is 'n wonder vir my.

 11. HANS HAMMER

  Hey psycho_child, wat van ek sit `n Blink Stefaans helmet op my zaber en dan rounhouse kick ek jou girlfriend se agterdeur af???

 12. Dirk Diggler Diktros

  @Anthrax – miskien het hy.  Dan vreet die moerse hond uit n bak uit 🙂 DDD

 13. Dirk Donker

  @ AMOS.  Terwyl jou nou so graag kak uitdeel. Hoe die fok skop jy n kilo lange uitkak sessie af met " jy IS speel so ver bo jou liga" ?
  Nee oukie, jy IS kyk dalk nie meer so lekker nie, weens al die tos praat.
  PS: Die Cheetas is hond se piel en nog verby tappit ook.
   
  Good chat

 14. Dirk Diggler Diktros

  Ver oor die vrystaatse vaalvlaktes bespeur ek n groepdrukkie vir almal kom….dis so mooi, ek verstalt my deur te se; op julle merke…,gereed…..

 15. Prof. Bokdrol

  Lyk my vandag is Nasionale Pedantiese Poes Dag – in welke geval my beskeie straaltjie wat ek tussenin wil pis sal wees om julle te herinner van die wondere van Alt-136 om die "ê" in "vêr" reg te kry…

 16. Dirk Diggler Diktros

  ps, die vorige post is generies, nie net aan Prof gerig. DDD

 17. Hokken Fonger

  Ag nee man! Waar is die down force mach 5 wing? En die 24 inch mags? En die paper maché bonnet scoop? Die arme bakkie is nie die Wat Kyk Jy sticker werd nie! Jy kort ten minste 'n fokken koffie blik kesoz my blaar!

 18. Steve-O

  hans, dis my Trokkie, en ek sal agter daai stuurwiel inklim en jou bloubul gat in sy poes ry, hokken fonger jys ok seker 'n fokken bloubul dat jy 'n kar so wil opfok. fok julle die cheetahs is die beste! AMOS, jys my fokken hero!

Gooi Comment