Maandae…

In Spec-takel deur griffin9 Eiertjies

maandae

Hierdie post is 142 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,253,469 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMaandae…

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  No shit, Sherlock – ek voel vandag soos daai robot: level met die grêvel en liggies almal uit.

 2. Dirk Diggler Diktros

  Maandae is piele.  Geheim is om te maak of dit steeds naweek is en jou lewer n kous oor die kop te trek deur aan te hou duik en suip.  Daar is ook gewoonlik maklik kwas / poes op te tel Maandae.  Goose is meer fragile en weerbaar.  Speel jammergat en hou jouself gay vir hul treurmares terwylk jy in haar oe kyk en solank dink hoe haar lippe om jou adderglans gaan voel.  Bied haar n skouer om op te huil en begin sommer broeknaai, en voor jy kan se "blou Maandag" os jou tong in haar gorrel af en sy is klei in jou hande, want hulle weet self nie wat hulle wil he nie.  Oppurtunisme is die sleutel.  Gewoonlik naai hul ook lekkerder Maandae, as jy hom eers in het tot agter die aartappels gee hulle alles, veral as hulle verneuk op n boyfriend of gade.  Vasbyt – dop,dwelm en doos is die antwoord.  Altyd.  Al weet jy nie soms wat die vraag is nie.  Kap dan sommer iets eksistensieel.  Of soos daai dronk moffie griek, Sokrates "Wat is?".  Maak jy uit ?  DDD
   

 3. Allan Boesak

  ha ha ha , net na lunch op n Maandag , en ek het al klaar my piel afgefee om maandag , en is besig om n drol tedruk op Maandag se MA ! VATSO!!!!

 4. Vuilduif

  Ek voel ook soos daai ou vandag. En die ergste is dat my tab van Saterdagaand steeds uitstaande is. Gaan nog 'n kak week wees.

 5. WilleWortel

  Sy eerste woorde na die stampie – Eina poethhhhh!!!

 6. Langlat

  Fok het daai ou die paal met sy kop gestamp of met sy hoof?

Gooi Comment