Super dronk podcast nommer 4

In Pot Kak Podcasts deur griffin19 Eiertjies

Daar is ‘n 78% kans dat julle hierdie fokol gaan like, maar ons gee nie ‘n poes om nie, want ons het sopas 3 bottels brannas geklap en alles in een shot gedoen.

Watkykjy se superdronk Podcast nommer 4 met Griffin en Vent “Die Fokken Vent” Venter.

Click oppiknoppi

WKJ Podcast4

poesdronk podcast4

Hierdie post is 237 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,248,797 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSuper dronk podcast nommer 4

Comments

 1. Koffiekapitaal

  Die tannie het mooi agterkantwangetjies…

 2. moertoe

  Ek is nou terug. Kap net gou 'n dratie dan sal ek iets mooi's probeer post

 3. Jags Jannie

  Laat gryp my na die "aartappel-sappie" in my linker boonste laai. Griff, ek gaan ook nou poesdronk raak! Fok dis mooi!!!!

 4. Allan Boesak

  Dis Beter !!!!  Guns & amo !
  Ek wens dit was al Sommer …..

 5. Veiligheidsbeampte

  Hoekom dra sy 'n masker? Sy het nie eers gas of bullets nie.

 6. Dirk Diggler Diktros

  Allan !!!  ons geduld is beantwoord, vars punda vir duikslag.  ViVA WKJ, VIVA!!  DDD

 7. Johnny Boy

  Ek sal haar gas gee, en 'n hele pod bullets! Tewis jou naaier!

 8. Mike

  Die sterre is aanloklik.
  Rian Cruywagen jou doring. hahahahaha

 9. Prof. Bokdrol

  Ja party van ons het actually geluister – en party van ons het ons natgepis vir die Riaan Pruikwagen audio edits – fokken histeries. Terloops, Griffin, dis net goeie maniere om jou gaste bietjie toebies te voer, né?

 10. Lindy

  Nog niks so kwai soos Angelina Jolie nie!!!
  Ek's 'n bietjie jaloers. Ek wil ook sulke wangetjies (guns n amo) he.
   

 11. Allan Boesak

  @JJ Prinsloo , ek het en my self nat gepis van die lag !!!
  'my hande was so vol blase ek kon hulle nie toemaak nie' ha ha ha ha 
  Griff , wanneer kan ons n Riaan Cruywagen tribute op WKJ ?Ek weet nie wat sal Afrikaans wees , sonder hom nie !!
  @DDD , EK sou nogsteeds verkies , om nog meer 'ranchier' meer snormossel , meer hardcore 'LYFWYS' niks se ge Scope  fotos van dames tesien op WKJ , needless to say na die GAY kat en Mullet pic is dit n reuse verbeteringe.
  En laaste fokin hell Griff en Vent , het nogal gesuie voorgekom …

 12. Dirk Diggler Diktros

  Allan, my geleerde vrind, ek het volle vertroue dat ons rock bottom geslaan het, verder gegrou het met n diamantpunt lugboor, maar daar is moed opgegee met die alternatiewe nerd-konserwatiewe alles-behalwe-sexy-doos-periode.  Picasso het n blou "periode" gehad en Vodacom nou n "rooi" periode.  Ek verstout my deur te se die "tiet-en-poes-periode" wat ons duiksessies oor naweke en langnaweke amptelik open, terug is om te bly.   Gelukkig het die Russe vodka uitgevind, anders het ek dit nie gemaak nie.  Daar's wel baie poes en tiete op die interwebs, maar niks kanne en kwas met so n zefuitkyk soos WKJ nie.  Dusenderhalwe is die gehuilery nou verby.  Dankie WKJ staf en gemeenskap.  DDD

Gooi Comment