So you fink you can rap? Kompetisie begin nou. Go!

In Kompetisie deur griffin

Ons het julle so rukkie terug getune dat ons ‘n kompetisie gaan launch waar jy moet rap oor ‘n beat wat ons aanmekaar geslaan het. Daai kompetisie begin vandag en jy kan poescool pryse wen.

Jy het tyd tot en met Vrydag 22 Julie 13:00 om jou song in te stuur. Soos ons entries inkry, sal ons dit op Watkykjy gooi sodat julle daarna kan luister. So paar van ons tjommies soos Die Antwoord, Jack Parow, die mense by MFM en Xeni van Boing-Boing sal vir ons die top 3 uitwys. Daarna vote die Watkykertjies vir die wenner vir so week of twee lank.

Moenie stress oor die software nie. Ons het dit ook sommer gaan opspoor en jy kan Goldwave gebruik. Download dit hier. Dis ‘n unregisterd version en omtrent 3.5mb groot. Dit het ook allerhande effects wat jy kan gebruik om jou vocals te tweak as jy klink soos ‘n huilerige seuntjie op ‘n Roomskatolieke priester se skoot. Die program se limitations sal genoeg wees vir jou om ‘n song uit te kak en klaar te maak, tensy jy totally fokken useless is. Jy kan ook jou eie software gebruik. Whatever jou balhare laat krul.griff se zef rap track

Die track wat jy moet gebruik om jou rapsong mee te maak moet hier ge-download word.

Jy naai dan jou rap aanmekaar en mail dit terug na griffin -at- watkykjy .co .za

Die wenner sal die volgende prys ter waarde van R2500 wen, maar as daar intussen plekke of companies is wat ons kontak en pryse wil bydra, sal ons dit ook bysit. Dit sal byvoorbeeld piele wees as Oppikoppi ‘n ticket sal sponsor as hulle hier lees. Ons sal julle tune soos die prys groter raak.

The winner takes it all:

Toe, gaan bou jou fokken rap track sodat jy jou klerekas kan voller maak met zef kak…

UPDATE:

Ons het ons eerste entry ontvang van ‘n ou genaamd Dirk:


Beste Griff
hopelik is hierdie die naam track werd, en nie ‘n snit nie.
vrede,

Dirk

dirk-se-zef-rap-track

Hierdie post is 166 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,227,257 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSo you fink you can rap? Kompetisie begin nou. Go!