Makro se dooswyn-seep-houers

In Spec-takel deur griffin6 Eiertjies

Hey griff,

Check vanoggend op Makro se site vir so paar nuwe goed vir ons nuwe huis en in die bathroom section check ek toe jy kan nou vir jou 'n soap holder koop wat lyk soos n Namaqua wynboks en dan kan jy sommer jou self was en gewyn raak op dieselfde tyd!

Renier

makro

Deel met jou tjommies!

  griffinMakro se dooswyn-seep-houers

  Comments

  1. MalHaas

   Hey griff, fokket, ek het al vigeet ekt die vir jou gestuur!! dink die is fokken ledgend!

  2. A Daft Scots Lass

   What?!!? You don't have dooswyn in your bathroom?  Where have you been?  A girls gotta have her bubble bath AND a dooswyn. 
   Get with the fucking times, Griff!!

  3. Dick van Dickvill

   Fok gee my twee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Jags Jannie

   Johannesberger-Natural Sweet en ek's in……………

  5. Dirk Diggler Diktros

   Kief.  Ek soek asb een van daai stortkoppe in die bad wat aan n "kabel" is dat jy die stortkop gemaklik kan hanteer om by enige plek te kom, hare was en so aan.  Dan moet (modified showerhead)  konnek wees aan Smirnoff en kan ek regop staan en myself n enema gee terwyl ek "Ver van die ou Kalaharie" sing.  Ook goed vir aambeie….DDD

  Gooi Comment