Freestyle canoe. Respekteer!

In Fokken Zef Videos deur griffin28 Eiertjies

Sorry, ons was gister fokken besig met top secret goed. Kyk solank na hierdie radical kak.

Hierdie post is 122 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,186,052 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFreestyle canoe. Respekteer!

Comments

 1. Elton

  ek wonder hoeveel keer die tjoppie uit die boot gebliksem het voor hy die performance kon wax. random fokken kak die!

 2. Poeskop

  Jissis, Oupa is nie TE kak met sy skuit nie….gedog op 'n stadium hy gaan ompoes…..

 3. StoepKakkertjie

  Ag fok tog, ek het gehoop die ou drol gaan sy pis bitter val en dalk versuip en toe wys hy dat hy Oslo se beste water drifter is….. :(:(:( miskien moet ons volgende jaar n duiker kry met n haai vin op sy rug  wat daar rond swem om die fokken etters uit te freak, CHECK DAN HOE DRIFT DAAI PAPPIE!!   hahahahaha

 4. BOOMSLANG

  Jissis waantoe gaan die wereld. Die oubal het basies een move met drie verskillende angles…

 5. Vuilkak Visagie

  WTF!!! Dit maak my BANG om eendag 'n krimpie te raak. Here wat 'n kak way om jou oudag deur te bring. Het die ou dan nie gehoor wan lekkers en klein dogtertjies nie????

 6. Russian Bear

  Die ou ballie wys bietjie next level canoe skills daar ou maat. 

 7. so ander poes

  Ek weet nie wadde vok radical beteken nie ma as dit iets sos poes fuckdup beteken dan is hierdie video VOKKEN RADICAL

 8. honnestont

  here, wat het van good old fashioned fokken bowls geword? mag ek nooit op my oudag so poes verveeld raak nie

 9. Denice

  ag nee donner man.  ek het nou die hele blerrie video gekyk vir 5minute en 'n paar stupid sekondes om glad nie te lag nie. dis beter as skape tel!!!!  ja dit is radical KAK in hoofletters.

 10. Knersus

  Hmmm…..  Ek was ook gister besig met top-secret goed.  AMOS* sal weet waarvan ek praat.
  Daai toppie in sy fokken canoe moet bietjie die Duzi kom probeer…  Ek is Seker Juju Malema sal sy partner wil wees!

 11. Dirk Diggler Diktros

  Yster van kanoevaarders.  Michael Saltino se klas.  Gooi nog!!!  DDD

 12. David

  1 solid bommie langs daai canoe en daai krimpie versuip

 13. Stokmannetjie

  Full contact canoeing. Kak gevaarlik pappa!!

 14. Penkop

  Julle het dit almal moer verkeerd. Hy is besig om al daai krimpie aunties wat vir kom kyk lekker warm te maak met sy skills. Hy het hulle een vir een angetree en agter die bos gespyker. Ek het respek vir die ou ballie.

 15. Willem Wikkelspies

  Die ou mense het altyd gepraat van ous wat als wil blink maak met spoeg en pollish,(skoene, karre met moer baie chrome op, eetgery, brille, brass huis nommers ens…)  maar ek weet nie aldag so lekwar van iemand wat sy canoe se onderkant so laat blink nie…

 16. Annerman

  Dit was nou lekker…. lekker kak. Ek het die hele fokken ding gekyk en gewag vir 'n tsunami, motorboot, meteoriet, ontploffing of iets amusant om die ou kont uit sy kano te poes maar op die einde was dit maar fokken baie fokkol. Fokkit.

 17. Prof. Bokdrol

  Hierdie krimpie se skills is nogal befok (en hy het sekerlik lank geoefen en 'n paar keer oorboord gepoes) maar my kop draai en ek word erg naar van die flashbacks na fokken langarm-aande in die koshuis circa laat 80's elke keer as ek Lady in Red hoor – moes die klank afsit sodat ek nie my ontbyt garage-pie op die keyboard parkeer nie…

 18. Alibaba

  Julle verstaan nie. Hy doen dit om poes te kry. En dit werk. Die tsunami kom. Die tsunami van poesjuice.

 19. Hokken Fonger

  Jissis… Dit was nou amper net so kak soos om na Kort Derm of Nickotslitz Flow se kak te luiser… God man… Ek het amper gekots.

 20. Snortoffie

  Bietjie fuktup, maar skill is skill. Sou beter gewees het as hy hom kon gooi op iets soos AC/DC of so. Ek sweer, daai fokken crowd sou 'n wave gemaak het!

 21. Jakes

  Ek het op 2:00 gedink die toppie is besig om punte te stuur toe hy sy borskas vasgryp. Toe nie. Dit blyk deel van die show te wees. Hierdie is wragtig talent.

 22. zefs@r

  Ek  stem! selfde ou kak move net drie diffrent angles,  ek dink daai krimpie moet n gevaarlike riem kan pluk  

 23. Veiligheidsbeampte

  Haai meneer Kanovaarder, waar is jou livesaver jacket…

 24. SoldaatSannie

  Voket, ek het rerig gehoop n seekoei byt hom in die eiers as hy sy kak ou skuitjie drift.. maar dis soos om tyers te hoor skree en nooit die WHAM te hoor nie.. 🙁 

 25. Dirk Diggler Diktros

  @Soldaat sannie – ha-ha-ha, baoe snaaks!!!  Tussen jou en Hokken Fonger se inset moes ek die clip nog twee keer kyk om seker te maak ek mis niks!!  Beste 15 minute van my lewe, selfs beter as die buurvrou gisteraand – en sy weet wat sy doen !!  DDD

Gooi Comment