So paar mid-week jokes

In Grapgat deur griffin10 Eiertjies

Helikopter

Elke jaar slaan Henk en Susan uit by die Rand Show en elke jaar smeek Henk: "Ag Susan, ek wil bietjie in daai chopper vlieg." Hy kry elke jaar dieselfde antwoord terug: "Daai ding is te duur. R200 is baie geld"

So gaan dit elke jaar. Henk smeek. Susan tune net elke keer "R200 is baie geld". Henk try sy luck nog eenkeer toe die pilot toevallig verbyloop en die gesprek hoor. Hy besluit toe om so bietjie met hulle te fok: "Ek sê julle wat – julle kan altwee vlieg en as julle kan stilbly deur die hele flight, dan is dit verniet. As julle 'n geluid maak, daan betaal julle my R200". Die couple stem in en hulle styg op. Aanvanklik vlieg die pilot oordentlik maar begin toe rondfok met dives en allerhande loops om die paartjie te laat skree, maar fokol gebeur. Hy land eventually die helikopter en terwyl hy sy helmet en baadjie uitrek skree hy vir Henk oor die laaste bietjie lawaai wat die rotors maak: "Ek het myself omtrent bang gevlieg maar ek kon nie 'n woord uit julle uit kry nie!" Henk skree van agter af terug: "Ek wou graag iets sê toe Susan by die helikopter se deur uitpoes, maar R200 is baie geld!"

Krimpies
'n Groepie Britse krimpies sit een aand by die Spur en eet en gesels toe een van die tannies skielik begin verstik aan 'n stuk steak. Die toeriste is uitgefreak en lyk hulpeloos, maar ou Hedrik staan op van die tafel of oorkant hulle om te kom help. "Can you swallows?" vra hy haar. Sy gooi handgebare wat nie sin maak nie. "Can you breeve?", vra die ou weer. Die antie se hande maak weer frantic wawiele en sy begin blou word. Die volgende oomblik lig Hendrik haar rok op, trek haar oversized panty af en lek die antie se hol. Sy skrik so groot dat sy die steak sommer projectile kots en weer begin asem haal. Terug by sy tafel hi-five Hedrik sy tjom wat hom tune: "Jissis ou, ek het al gehoor van die hind-lick manouvre, maar het dit nog nie in action gesien nie!"

Meyerton Laerskool
Die Engelse juffrou by 'n laerskool in Meyerton is effens confused. Elke oggend groet sy die kinders met "Good morning Class!" en elke keer is daar net een fokken laitie wat opstaan om die juffrou terug te groet. Sy strip een Maandag haar moer vir die klas: "You have no manners whatsover. Why is it that every time when I greet the whole class, only one little boy gets up to greet me back?"
Die laitie wat altyd opstaan staan weer op: "Juffrou, it are because I'm the enigste een whose name is Klaas…"

Brandweer
'n Omie is besig om sy plante te water toe hy die bure se dogtertjie opmerk in die erf langsaan. Sy het 'n rooi waentjie met geel plastiek leertjies wat afhang aan die kante. 'n Tuinslang is opgerol in die waentjie en sy dra 'n brandweer helmet. Die waentjie word deur haar kat en hond getrek. "Dis 'n oulike brandweerwaentjie!" laat die omie hoor. "Maar dink jy nie die arme katjie se leiband moet ook aan die waentjie vasgemaak word in plaas van aan sy eiertjies nie?" Die klein dogtertjie antwoord terug: "Nou wat de fok moet ek dan as 'n sirene gebruik, Einstein?"

Kortes

Ek het eenkeer op 'n trip in Thailand oorkant 'n fokken hot chick op die trein gesit en vir myself bly herhaal: "Moenie 'n boner kry nie, moenie 'n fokken boner kry nie!" …. maar sy het een gekry.

Mike tune vir Kallie: "Ek dink ek wil 'n labrador koop." Kallie: "Het jy al gesien hoe fokken baie van hulle eienaars blind word?"

Ek was gisteraand lekker besig in die bed met 'n blinde meisie. Sy het gesê dat my piel die grootste was wat sy nog ooit haar hand opgelê het. Ek dink sy was besing om my been te trek.

Ek het 400 skille spandeer op 'n penis enlargement produk. Toe ek dit oopmaak was daar net 'n fokken vergrootglas in die boks.
 
Ek het 'n arme ou tannie by die ice rink in Montana sien val. Wel, ek dink sy was arm. Daar was net R1.24 in haar beursie.
 
Wat is die verskil tussen Iron Man en Iron Woman? Die een is 'n superhero en die ander een is 'n opdrag.

Hierdie post is 384 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,048,654 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSo paar mid-week jokes

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Defnirief, beslis n beter bouqet as laas.  Baie dankie, dia fokken legend pappa, ek kan nie wag om dit te plagieer nie.  DDD

 2. Pieter Pers

  Daai verwysing na Meyerton in die een grappie is heel onnodig, veral van iemand wat vanaf Vereeniging kom….Nee oukie, ons verstaan jy het nes ons n gaping in ons opvoeding, maar moenie modder gooi as jy nie lus is vir vuil word nie
  Terloops, Meyerton is al by herhaaling bewys as die dorp met die meeste drank winkels, video winkels(VHS pappie), slaghuise en Ford Cortina's in die heelal.
  Dolf en Poenna bepplan tans hulle aftrede in die Daantjie Mclean park. (Once, n dorp met n baie lang en harde piel)
  En die enigste DA ward in Gauteng, heavy fokken racist ook!
  PIK LEEF!!!
  Groete 
  Absolute CLAAAS

 3. cockteazer

  Legends! Iron woman sê julle? Die dag dat 'n man dit vir my sê sal hy kak wat hy nie geëet het nie! Ons is in die 21ste eeu, mans het ook 2 hande en as hulle dit kan gebruik om hulle glase te lig kan hulle stryk ook…. LOL

 4. arno west AKA Dude

  Iron, Woman!! @ cockteazer en jy kan my sommer ook uitneem vir ete en dan kan jy vir ons betaal in plaas dat ek vir als betaal, ek sal die kinders groot maak. welcome in die 21ste eeu gelykheid vir almal

 5. Ram Pram

  @cockteazer – En lig sommer die kakhuis se seat ook op as jy klaar gepis het. En maak jou eie fokken deur oop. En die enigste rede hoekom ek jou eerste sal laat ingaan is omdat daar dalk iemand anderkant is wat my oor die kop sal bliksem as ek eerste sou instap. En bring vir my nog 'n dop…Nou!

 6. J-M

  @cockteaser net vir jou
  Two guys and a girl were sitting at a bar talking about their lives.
  The first guy said, "I'm a YUPPIE. You know, Young Urban Professional."
  The second guy responded, "I'm a DINK. You know, Double Income No Kids."
  They then asked the woman, "What are you?"
  She replied: "I'm a WIFE. You know, Wash, Iron, Fuck, Etc."

 7. Dirk Diggler Diktros

  Dishy J-M!!!  n Vrou moet dit soos n man vat – in valetjie wat se pffffffffft!!!  DDD

 8. Lindy

  Nou ja…as jy nie sterk is nie moet jy slim wees. Go Go Iron Woman……….. Opdrag!!!!
  Dis Vrydag…ek ga fokken duik…met 'n branna en coke.

Gooi Comment