Lyk my die ANCYL wil weer ge-hack word

In Zefgatte in die nuus deur griffin36 Eiertjies

Hierdie is deur ‘n Watkykertjie, Eugene ingestuur. Hy skiem die ANCYL kan weer gehack word. Ons weet fokol van hacking af, so ons weet nie of dit ‘n kakstorie is nie. Daar is ‘n “invalid argument” of iets op hulle website. No fucking surprise there. Die youth league se fondasie se boustene bestaan  feitlik uit “invalid arguments”

Click om groter te sien:

ancyl

Hierdie post is 103 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,212,672 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLyk my die ANCYL wil weer ge-hack word

Comments

 1. Commander`sKiLLy

  Dis maar net kak code wat daai doen, niks gehackery nie 🙂

 2. Totkoppie

  Eintlik kan jy niks met daardie informasie maak nie.Jyt geen acces tot die file in di error ni,so as jy ni weet hoe om di server security te bypass ni (wat seker ni moeilik is in di ANCYL se geval ni), bteken dai “invalid argument” maar net dat hul website kak gebou is of iemand update ni hulle shit ni…

 3. arno west AKA Dude

          ^
    ^^      ^^
  ^^^      ^^^
  Ja wat hulle gese het, naaste wat ek aan IT kom is Stephen King.

 4. Vuilduif

  Fokkit! Waar de fok kom julle twee computer nerds vandaan? Hou op kak praat en fokus eerder op belangrike goed soos tiete, drank en dobbel. Of seker maar draties kap in julle geval. Poesies!

 5. Bra Joe

  Self hulle developer kryf net 'n klomp kak.

 6. Knersus

  @Bra Joe – Is jy hulle developer?  Of werk jy vir News24?  Ek is ongelukkig een van DAAI mense as dit by spelling kom…

 7. Vrye Denker

  Al wat jy met daai info kan maak is uitfigure watter webserver hulle gebruik en min of meer hoe hulle subdirectories werk. Maar dit gaan maar knars om enigiets beter as dit te doen.
   
  Ek kon wel uitvind (wettiglik nogal) dat jy hulle directories kan uitcheck met jou browser. Check byvorbeeld dit: http://www.ancyl.org.za/docs/
   
  Jy gaan niks lekker regkry met daai nie, maar dis fun.

 8. Poeskop

  Kak hom uit Knersus….ek FOKKEN haat die verkeerd gespellery, maar ek en die geagte Prof. Bokdrol het hierdie jaar besluit om NIE konte te wees nie en die ouens te los laat hulle maar kak spel….gaan jy asb voort met ons legacy……

 9. Allan Boesak

  @Vuilduif , ha ha ha ha  naijis !

 10. PonkieDiel

  Om die ANC se site te hack is soos om 'n toe blikkie bully beef te hê wat al jare gelede verby die "best before date" is, jy wil dit nie rerig oopmaak nie want jy weet daar is net 'n klomp kak in.

 11. Skerpste

  Gee my 'n gap en hulle site is moer toe… wag net

 12. @Vrye Denkier

  As ek enige iets geweet het oor hoe hierdie werk, sou ek miskien gekyk het na hul uhm, _includes directory wat openlik daar staan en wag vir enige iemand op die internet om na te kyk. Julle weet, daai directory waar mens gereeld jou scripts sit waar jy jou db connections en so define. Dalk die username en password en so aan, ek is nie seker nie.
  Ek hoor ook dat dit nie 'n goeie idee is om sulke goed in jou public_html dir te sit nie. Maar soos ek se, hierdie is net spekulasie.

 13. @Vrye Denkier

  As mens kyk na daardie screenshot, kan jy sien dan die script wat gecall word binne in die public_html directory op die websever is. Nou as mens dink oor hoe mense gewoonlik php database connections maak sal daar dalk moontlik 'n include wees wat jou database connection define. 
  Gelukkig weet ek nie of dit hier die geval is nie want ek weet baie min van rekenaars, anders kan mens dalk in die moeilikheid kom.

 14. FailDuif

  Lekker Vuilduif, wie's nou die poesie wat voor 'n rekenaar (ja, nerds gebruik hulle) gesit het en actually 'n nuttelose comment gelos het. Al tiete, drank en dobbel aksie wat jy kry is seker voor die pc. Fokken nerd, meer Fail Duif as enigiets anders

 15. Knersus

  Dankie Poeskop, maar ‘n legacy is ‘n legacy vir ‘n rede. Ek verkies ook eerder om nie ‘n kont te wees nie maar soms kan ek dit net nie help nie.

 16. Hokken Fonger

   

  Jy kan dit hack as jy so error kry. Hulle noem dit 'n "Denial of Service attack"… Dit maak dat hulle web server om val en sekere goed in die memory dump. As jy jou klaarte reg speel, kan jy volle beheer oor dit kry. Dis tien teen een hoe die vorige ou dit reg gekry het…
  Ek voel jammer vir die doos wat elke keer na daai site toe gaan. Waddefok soek jy daar? Hoekom gaan snuffel jy sulke kak daar uit?

 17. Hokken Fonger

  Fokit man! Hoekom kan ek nie my fokken comment post nie! My fokken comment is fokken belangrik!

 18. HackTheGibson

  @ Vrye Denkier
  I see what you did there 😛

 19. Author
  griffin

  Smaak my iemand het toe wel die ANCYL gaan hack…

 20. Allan Boesak

  @ Failduif , jirre Pel , ek wil nou nie soos n mase poes klink maar , dis bleik asof U , ook bekend staan as iemand anders op die Forum ? 
  Dit bleik verder dat jy self net so fokkin mase poes is, soos jy My geleerde Vrind hierbo van beskuldig . Hoekom hardethefuck jy nie up nie . en post iets onder jou ander Naam POES!
  Dit lyk asof die Suur mynwater , alklaar mense se Brains aangetas het , Ek bedoel wie die Poes gee nou regit om oor die Feite van daai belanglik Site , en Technical Jargon .
  En nog n cheap comment onder n vals naam , net so cheap soos jou MA ,gisteraand was!
  nou, FOK off! 

 21. FailDuif

  @ Allan POES Sak… ek skop jou sommer in die ovarium. Moenie jammer wees omdat jy soos 'n mase poes klink nie, jy is seker net een. Wie de fok gee om? maar ek kan aan jou ma se spene voel dat jy een is. Shame. Sekere neanderthals soos jy besef nie eers hoe poes dom hulle regtig is nie totdat hulle dit publiek maak soos met jou bogenoemde comment. Maar ek sien jy's ook een van daai werf etters wat dink hulle is een van die cool kids, MAIN poes van die vlei en blogs troll. As jy jou vagina eendag uit jou hol trek en jy voel jy wil dit met iemand deel, doen asb die die wereld 'n moerse guns en sommer 'n spesiale toertjie en vlieg in jou POES in! Nou smeer daai poes dom look van jou GESIG af en en se vir jou ma jys jammer. Is ja

 22. Allan Boesak

  Nice Failduif , sommer dubbel nice want jy het jou woordeskat ook verbreet …. 
  Poes uit die hol uittrek , ja ek het ook gister aand jou mase poes uit my gesig moes trek .
  DOM NAAI !

 23. Allan Boesak

  pS , VIR oorsproklikheid , gee ek jou n Fokkol uit 10 !
  Watse fokkin Preschool kak is jy bymekaar ?

 24. Vuilduif

  @ Failduif: Kom ons kom net terug by die oorspronklike kwessie. Dit is nie dat Failduif 'n poes is nie. Dis ook nie dat sy crackwhore ma per ongeluk vergeet het om 'n aborsie te hê nie (baie dankie Bitch, nou sit ons met die kont opgeskeep). DIe issue was dat Failduif aanvoer day almal wat 'n rekenaar gebruik 'n nerd is. Ai, dis darem moeilik om met gestremdes te redeneer. Laat ek dit uitspel: As jy woorde soos "server security" of "bypass" gebruik in jou comment, dan is jy 'n nerd. Ek nooi jou vriendelik uit om uit te wys waar in my comments ek van terminologie gebruik maak wat aandui dat ek 'n nerd is. Doen sommer dieselfde met Allan se comments. Ek wag…

 25. Vuilduif

  Dalk kan Failduif ook sommer verduidelik hoekom hy, wat klaarblyklik nie 'n nerd is nie, op sy rekenaar rondfok in die vroeë oggend ure wanneer mense wat nie nerds is nie suip, naai of slaap?

 26. Allan Boesak

  @ Vuilduif , en kyk die Naai nou , fokkin sterk gevreet !
  @Failduif , watse voorbeeld is jy jou ou naai , hoekom bere jy nie maar die Badboy houding tot so middel Desember , dat ons jou kan op bliksem allie pad van Hermanus tot in PleTT

 27. Dirk Diggler Diktros

  En hoor jy die magte dreuning?  Ek voel sommer die love en n "grouphug" kom….Al is ons mamma's kak naaie en hoere op crack, is hulle ook mense.  Show the love man! DDD

 28. Allan Boesak

  DDD , jys seker bedwelm ?  no love here poes !

 29. Dirk Diggler Diktros

  AB, my point exactly, staan nader vir jou drukkie.  DDD  (Julle stem saam – ek ook – oor hoe fucked-up die ANCYL se site is ens, ens en dan eindig julle op soos n spiteful klomp kleintjies wat fight oor karretjies in n sandput onder mekaar.  Word groot, fokus en wees versigtig dat julle nie struikel oor vergrote opgeblase ego's nie – met julle onderlinge woordkibbelary want daar's net een wenner en dis nie een van julle trop nie!) 

 30. Allan Boesak

  Dankie DDD , vir die Boodskap , nuwe insig so op n Maandag reken ek is seker gesond ?

 31. Jags Jannie

  Fok die huilery oor die site gehack is. Fok man ons almal sal fokken bly wees as JM sy gat REGTIG sien. FOK. DDD ek drink sommer 2 bottels vannaand en poes my toys uit die kot uit. Fok!

 32. Dirk Diggler Diktros

  Sprankelend gesond.  Dit vat n man om so n stap te neem en nie n muis nie.  Somehow dink ek jy gaan alleen wees in jou stap, maar wees nie gesteurd, poese kom in bondels, so ek kannie worrie nie,  Op jou skink ek wel n trippel smirnoff !!!  En fok die ANCYL en fok hul kak website, mag hy elke dag gehack word, ad nausea !!DDD

 33. Allan Boesak

  DDD , ek rekn jou gesondheid sla voordeel trek uit  eerder n n Rum en Coke as daai ,kommunistiese shit, o ek vergeet   'wiskey is the new Vodka ' 

 34. Dirk Diggler Diktros

  Alan, my vrind, dis n kwessie van ekonomie.  As n blaar soveel rum of whiskey consume soos ek deur aartappelsap gaan – en daar is medeverbruikers, ek suip wel alleen maar is nie totaal onsosiaal as iemans my wil join nie, hul moet net pas voelhou, ekskuss, rum is lekker maar te duur, ek like die befokte babelas wel stukkend, en whiskey is tops – ha-ha-ha Spar – maar ook fokken duur en babelaas ook goed lekker, maar en is deur my whiskey periode op varsity wat ons los met Jack Daniels – moedersmelk – duur, en te min alkohol.  In waggel brannas en wil weet hoekom is hy agteros.  Miskien omdat ek die beste los vir laaste.  Alan B, omdat ek nie nou aan n rede kan dink hoekom ek vodka i.p.v. brannas vat nie, of onthou hoekom nie, gaan ek summier nou oorslaan, en kyk hoe dit gaan…..Klippies, hier kom n vars verbruiker!!  DDD

 35. Allan Boesak

  DDD so bek moet RUM kry ! 
  Dis befok die enigste vereiestes vir Rum suip is die dat as jy rum drink moet jy by die venster sit en jou fokkin stink lyf /lyk . Ek hou daarvan om n vars Rum reuk tehe as ek suip , dit laat die poorte van poen net oopgaan …

Gooi Comment