Vrystaaaat!

In Spec-takel deur griffin31 Eiertjies

Vrystaat

(shot, Coenraad)

Hierdie post is 425 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,257,539 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVrystaaaat!

Comments

 1. jakes

  Pragtig. Die nipples is net bietjie uit die square uit.

 2. Warmwaterbrak

  Wat is daai twee dorpe oos en wes van Bloemfontein?

 3. David

  Breasts without nipples would be…………..pointless

 4. Dirk Diggler Diktros

  HAK Vrystaat!!!!  Vang daai Cheetah, in daai kloof, net by die Blommestad, a.k.a Mangaung, a.k.a "Skootsloot"  "Naailaai" und zu weiter….DDD

 5. Vuilduif

  Lyk my dis koud die tyd van die jaar in die Vrystaat.

 6. Dirk Diggler Diktros

  ….SORRRY, ek verwys na die area tussen haar kanne as "skootsloot" en "naailaai", fok dis maandaag, gee DDD ook n breek – moet net nie water breek nie….DDD

 7. Zepher

  Dit is vandag peil koud in Bloem net so terloops.
   
  Hierdie post maak dit darm heelwat beter.
   
  Ek moes 10min wag vir die glowplugs in my laptop voor ek kon opstart alles in die vrystaat hardloop mos op diesel.

 8. Dirk Diggler Diktros

  En toe tref dit my.  En dis die einde van my semi-horing.  N tragedie.  Soos n klap met n pap snoek deur die gesig (fokus, – n regte snoek, ruik wel lekker, maar fokus nou), dit tref my,…..Ek het my Smirnoff-brille op.  Dus, daar gaan my draadtie by die venster uit want wat as haar tril groter is as myne ?  DDD

 9. Zepher

  Ai DDD weens die tekort aan informasie beskikbaar in hierdie prentjie en slegs vir dratie doeleindes glo ek verbeelding is bes, gryp jou vetkryt en kleur die fantasie in nes jy wil.
   
  Indien jy haar wel eendag raakloop kyk mooi vir die adamsappel en benader die situasie met uiterse sorg.

 10. arno west AKA Dude

  point to point guidance, ek was nog nooit daar nie.  ek is bang vir elke vrou wat ek ontmoet want dalk is dit nie n sy nie, maar n dut. ek het die naweek so bietjie gaan soek op die www, smaak duts is orals om ons, in flieks music fkn orals. as dit so gaan sal ek nog tot in lengte van dae n maagd bly!!!

 11. Dirk Diggler Diktros

  roger dit Zepher, sal eeers n in-diepte, ter plaatse vingertoets na n visual en oudio doen…intussen slaan n man hand aan eie boesem met goeie ou brazzers of anner…

 12. sandsakkie

  Shame, Ek sien die points of interest le steeds buite die Vrystaat

 13. Smee

  Noem dit sommer Pramberg oos en wes. Net jammer dit val buite die Vrystaat

 14. Frikkie

  TIETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Allan Boesak

  @ Zepher , ek dink js reg , ek weet net nie of die Harry smith of Kimberly is wat tehoog of telaag sit nie ?Een van hulle sit telaag , ek probeer nou nie tese dis Kimberly  en MAseru nie maar fok kan dalk Bethlehem wees , ek het hom die Ficksburg en Kimberly ! Either way weet ek ook dat dit nogal koud hierdie tyd van die jaar kan wees in Beide veral op n maandag oggend , dalk is sy nog n bietjie winddronk van die naweek … 

 16. Wiele

  As julle klomp Zefkoppe mooi kyk is daai tiete so fokken skeef soos more heeldag!!!

 17. AMOS*

  We need more nippy volunteers at the *Association for Masturbation as Olympic Sport.

  Hierdie 34Cs sal enige iemand tot in die semis laat kom. Mooier as ‘n boks vol klein katjies.

  Respek vir Vrystaatvye.

 18. BosVarK

  Daai dorpie net wes van bloem is waar Splashy Fen die jaar gan afspeel.

 19. BosVarK

  skuus OOS eks ma lekker deur die kak na ek daai mooi tiete gesien het

 20. Willem Wikkelspies

  Ek sien hierdie ene weet ook nie so mooi waar die drakensberge le nie. Maar ek ken nie daai bergreeks aan die linkerkant nie. Dis miskien na shell gaan kak soek het in die karoo. Mens weet nooit nie

 21. Skippie

  She had two 38's pointing at me ………… and she had a gun !

 22. Koos

  Hey Wiele! Dalk hou die meisie haar een arm in die lug en dis hoekom haar tiete skeef lyk. Ek dink nog steeds dis mooi. Stuur bietjie pics van jou girl se pramme in dan vergelyk ons dit. Dalk moet ons 'n kompetisie begin op WKJ. Die Currie Cup van tiete. Vrystaat staan 'n kans om iets te wen.

 23. Steve-O

  Maak my sommer moerse trots dat ek in die vrystaat gebore is en 'n cheetah is! Hulle se mos die mooiste girls kom vani vrystaat af! Hak Hak, Die Bulle is KAK! Steve-O yt

 24. Steve-O

  O en daai is 'n paar mooi stywe tiete, skeef of nie, dis mooi! en vrystaat sal definitief die curry cup van tiete wen… steve-o yt

Gooi Comment