Geluk, jy gaan tronk toe

In Spec-takel deur griffin15 Eiertjies

Griffin

Kyk wat notch ek oppad huis toe terwyl ek deur bethal ry… Ironies of bietjie fokken misleidend. Seker een van die redes hoekom die "crime-rate" so hoog is. So as jy heavy kak aanjaag, slaan jy dalk net 'n klein gelukkie.

Either way, skiet die fokker wat die naam uitgedink het.

Ciao

P.S. Gaan groot of gaan huis toe.

Cobus

geluk prsinon

Hierdie post is 252 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,263,051 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGeluk, jy gaan tronk toe

Comments

 1. Warmwaterbrak

  Lipstiek Dipstiek se legend line van "Vries, Doos!" sal moet verander na "Geluk, Doos!"

 2. Laaitie

  geluk jy gaan tronk toe, reguit tronk toe, moenie begin verbysteek nie, moenie R100 kollekteer nie.

 3. parkivarki

  Hulle het vergeet om die toerisme gradering sterre op te sit. 

 4. Allan Boesak

  Dalk moet ek probeer aan die regte kant van die gereg bly …

 5. HAB

  Nee man, julle het die kat by die ballas…………….dis n Monopoly sign in die nuwe Suid Afrika. Jy moet eers n moerse klomp kak dice nommers gooi om daar te land. Dis amper so gesog soos Park Lane of een van daai properties. Free board and lodging .Die sign sal ook nie meer te lank geldig wees nie, want hulle gaan mos die name verander.Anybodies guess wat DIE een gaan word.

 6. PonkieDiel

  Langlat dit moet lees Poes Plaas Nuwe Suid Afrika van die ANC

 7. Neef Kreef

  Die dorp se naam is Geluk. Jy is nie meer welkom hier nie.

 8. Jags Jannie

  HAB nuwe naam? Lankgewag (is dit nou "pappa" wat so lank vir iemand gewag het?) met daai dooskop "Melonma" as die fokkin hoof-poefter-verbruiker……

 9. Dirk Diggler Diktros

  So-ja.  Geluk by die ongeluk.  Geluk as Bubba jou aan die agternek beetkry en jou welkomheet as hy jou vooroorbuig en hom tot teen die aartappels insit en jou inderdaad gelukwens an welkomheet na die Gelukkkige ek-like-dit-innie-Chutney-klub van buite Bethal.  Bubba like dit soggens maddae en saans, met ruimte in jou dagboek vir sy tjommas.  Geluk.  Afrika is nie n plek vir sussies nie.  Volgenne keer betaal jy jou tjo-tjo (omkoopgeldjies) vroegtydig om sulke ligte ongerymthede te voorkom ne?  DDD

 10. Jags Jannie

  So gepraat van daai dom doos MALema, kan WKJ nie asse-fokken-blief sy gesig verwyder van die web-blad bo nie? Dis tog sy gesig wat links van die Namibiese Huiswyn, en die mielie, uitsteek. Alte fokken bang hy "privatiseer" die bottel Jagsmeester en ek's hoeka so lief vir dit. Ek stel voor ons vervang dit met dieselfde gesig as direk regs van "3 minute-oor-8" en die jellie-tottie (nie te ver regs gaan nie fok!). Groot-se-blief Griff en al julle geleerde manne…….

 11. Stevie

  Bethal is n poes plek, hulle vang nie die criminals nie al die fokkers kruip in die pothols weg.

 12. soutie

  Jou Comment * hoe erg moet jou aanklag wees om bethal trunk toe te gaan..

  As jy van holding selle na bethal toe gestuur word..

  Baie Dankie

Gooi Comment