Cyanide en Afrikaans

In Komix deur griffin12 Eiertjies

Gemodifaai deur Roelf:

genie-lamp

goeie nuus

Hierdie post is 346 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,183,921 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinCyanide en Afrikaans

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  A)  Legend
  b)  true love – het nie brieke nie.  wys weereens lewe gaan oor twee porioriteite, nl. poes en drank…..

 2. David

  Ek dink Iemand Anders bedoel dis hartseer dat daai arme knaap net 2 hoere kon bekostig nadat hy die Lotto gewen het, fokken tax

 3. Allan Boesak

  ha ha ha David , ja .
  Ek sou natuurlik ook n lopende rekening by sommer n paar poesplase/komplotte he , en moenie Teazers , Arabquiek , mavricks en house of rasputin vergeet nie !

 4. Dirk Diggler Diktros

  @David, LMGA.  Bly om te sien jy's buite die doos my blaar.  Die simboliek is vir my te pragtig – van die kartoen 2 – is verbysterend.  Hoort  is die Louvre kunsmuseum.  Langs Moana Lisa.  Fok dit – gooi die Moana Lisa weg en sit die kartoen daar op.  Dis so ryk in baie lae.  Die tema's is naak en sonder pretens dog hou dit die kyker op die nipper van sy psige.  n Legiovrae kom na vore uit die kuns…. Wat dink die ou wat die lotto gewen het, ekskuus, wat DRINK hy?  Hoekom loop hy met twee dames uit die kroeg, is hul finansieele raadgewers of is hy bang een is n trassie?  Wat laat hom juis besluit om daardie tipe shades te dra in die nag?  Is dit on die onsekerheid in sy Danville-ogies weg te steek?  Het hulle al Lotto in Danville?  Soos ek se, die brein huppel rond soos n springhaas, op crack wat op n pogo-stick is.  Idees Arno, oor die eksitensieele van die kartoens ?  Lassie?  Anyone, help, want dit laat my koppie meer as gewoonlik raas.  DDD 

 5. arno west AKA olifan

  @TRIPEL D ek like die cartoons, dink die woord wat jy bedoel is eksistensialisme inset, en met graagte sal ek dit lewer: A: slim vang sy baas want na die eerste 3 wense kak jy of weet die skrywer dit nie van hoe Gjins werk nie, ek sal voorstel hy moet sy bybel weggooi en n ordenlike boek oor persiese legendes koop(nie die kinder een nie)
  B: Jy mag dalk 'n klomp geld besit maar op die ou einde moet jy betaal vir naai so hoe gelukkig kan jy nou wees, ek dink die teef met die kind gaan gelukkiger wees in die long run, sy kry n toelaag vir die kind sleep jou gat hof toe so jy betaal laat jy kak, lotto go tata ma miljoene. Sy slat die powerball en jy moet in haar oe kyk vir kos en steek.
  sy stuur haar seun saam met sy vriende op n all expenseces paid trip na die Droppas en jy hak af met jou oom wat hom gedisguse het om sy alkolisme weg te steek.
  So daar is kak orals, skiet jouself of wag tot jou klok gelui word, maar een ding is verseker hier gaan jy nie uit soos jy hom in gekom het nie. doen alles en geniet dit, wat meer wil jy doen?
  DDD het jy nog goed hier vir my weg gesteek(ek weet dis paaseier tyd, maar fok ek hunt te veel)

 6. Dirk Diggler Diktros

  Niks oppie oomblik nie olifan, lekke doeks….shweet dreeemz, ek hoop jy droom die powerbaal nommers vir die volgenne ene.  🙂

 7. arno west AKA olifan

  @DDD ek kry die gevoel ons ken dalk mekaar, min mense weet van my vermoee om die toekoms te voorspel, maar die lotto sal niemand kan voorspel want die nommers verander elke sekonde, as jy soos ek in alternatiewe demensies glo dan sal jy verstaan hoekom die nommers die heeltyd verander, want soos mense daagliks keuses maak verander dit die gang van die demensie en wanneer die besluit geneem word split die demensie en dus verander die gang van alles. Dit is nie die plek om sulke denke te bespreek nie, want dit gaan die bybel mense weer upset.

 8. Dirk Diggler Diktros

  ek hoor jou duidelik.  die is nie die-mensie daarvoor nie…..

Gooi Comment