Nege mense stef

In kak nuus deur griffin2 Eiertjies

die burger

Hierdie post is 81 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,264,150 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNege mense stef

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Dis amper net so tragies soos die insident self dat iemand actually betaal word om sulke kak aan te jaag…

 2. Dirk Diggler Diktros

  Prof B. Ek het n kort voorstel gepost maar dis afgekeur.  Basies vra ek dat genoeg is mos genoeg, is daat nie onder ons miljoene watkykertjies in die interwebwerfettertjies mense wat hierdie dose kan trojan, virus, pirate, of selfs laat crash elke keer as hulle sulke swak / kak onsensitiewe nuus publiseer.  Hully oortree n lyn van die boundaries te veel.  Genoeg is oorvloed.  Enige idees, Lass, Smee, Kakhuis, Poeskop, vlaknaai, willie, white oak, Georgeofthejungle, duif, Fran, ens ??

Gooi Comment