Francois Van Coke vreet wat?

In Van Coke Kartel deur griffin19 Eiertjies

Hierdie post is 101 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,275,075 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFrancois Van Coke vreet wat?

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Nee fok man! Waarsku mens eers – daar bekak ek my nuwe WKJ onderbroek dat hy nooit weer sal skoonwas nie…

 2. Dirk Diggler Diktros

  Prfof en co.  Ek vind movies of clips soos die poessnaaks, as ek toelaat dat dit in my psige inkruip slaap ek nog minder.  Maar hierdie een het daai iets – daai zengeit – al ooit Blair Witch gesien ?  Poeskop ?  Kakhuis?  Enige iemand ?  Dingetjies kan interessant raak, sal maar die ou Ouija bordjie moet afstop en og glasie/glasie begin warmmaak – wat skiem julle paranormal gurus daar buite.  Persoonlik voel ek n fok vir spoke, demone, spacemannetjies etc.  Was al self vir 90 minute tegnies dood en het heeltemal gesweef bo my liggaam in ICU, nadat dokters uitgefreak het "we've lost him, etc etc" en hulle het alle drade uitgeplug, ek was 18 en in die army.  Het net immekaargesak op 41km draffie met full kit.  Maar my experience was nie near-death nie – dis officially gelog as deceased. And then vital signs responding.  Die 90 minute was the best time of my life, maar wat ek wil se, selfs te spyte van dit, ek is n wedergebore Christen, en glo in Bybel, is ek nie into enige iets wat ek nog nie gesien het of experience het nie.  So, rol in 14 Feb 2011.  Persoonlik dink ek net dis geldmaak op mense se paranoia en fobies, as dit werk, kudos, maar dis kak.  DDD

 3. Prof. Bokdrol

  DDD ja daai stuff is altyd 'n heavy debat so ek vermy dit maargewoonlik – ekself het 'n spirutuele filosofie wat nou nie juis mainstream is nie, maar ek aanvaar alle vreedsame denkrigtings wat vir die "greater good" is (en solank hulle jou nie vertel jy is gefok as jy nie ook soos hulle dink nie en hulle gaan bv. jou ballas afblaas met 'n bom as jy nie convert nie.) En ek is oortuig daar is baie stuff daar buite wat ons nog nie eers van weet nie, so enigiets is moontlik. Betreffende geldmaak, daar is vir my fokkol filosofies daaroor: hoe meer zak hoe beter! Dit kan net befok wees om jou nooit weer te hoef bekommer oor rekeninge betaal nie, so as as jy kan geldmaak met scary video's en mense koop jou stuff, go for it!

 4. Zepher

  Sal iemand vir my verduidelik wat is met 14 Februarie 2011 het ek iets op Nwes42 gemis?

 5. Prof. Bokdrol

  Zepher, is jy genuine stoopit of troll jy net? 14 Feb is Valentynsdag, maar Van Coke Cartel is nou nie juis 'n koorgroepie nie, so waar die mainstream hulle chicks uitvat vir ete op 14 Feb besluit Francois van Coke die chick IS die ete. Antitesis – geddit?

 6. Hokken Fonger

  Dis fokken Wellingtons day jou naaier! Het jy nog nooit poes gehaad nie? Vroumense dring aan dat jy op daai dag jouself soos 'n uit gehongerde ethiopian agter hulle gatte moet aan hang… Jissis, dis 'n faktap dag.
  Ek dink die video is poes cool! 

 7. Zepher

  O JA. Thanx vir die reminder ek beter CNA se kak gaan koop anders is is my girl beentjies toe op 14 Feb.

 8. Poeskop

  Zepher, daai link wat jy gepoust het…jy's FOKKEN af…dog net ek laat jou weet…..

 9. Dirk Diggler Diktros

  Zepher my bra, ek het jou link uitgecheck.  Wat's die kannibaal se probleem met n biekie suur in die maag ?  Duidelik is hy n beginner.  Cute graphics, ek beveel dit ten sterkste vir bewekoppies en junior watkykerkies aan.  Selfs suurstofdiewe met purpelrinses wat eintlik leeukos is… DDD

 10. Zepher

  Hoop nie daai vid het jou hele naweek opgevok nie Poeskop.
   
  Meeste van David Firth se vids is meer phuckedup en so abstrak dat ek somtyds moeilik die metafore verstaan. Ek stem saam DDD dit was seker die eerste keer wat die arme seun iemand se maag eet en het seker nie Rennies saamgevat nie. 

 11. Dirk Diggler Diktros

  Zepher, moet seblief nie te hard wees op jouself oor jy nie daai Firth Piet se videos op eerste of selfs tiende oogopslag verstaan nie.  Net psigopate en psycho's doen – check American Psycho met Christian Bale of sommer net Psycho.  Ewe kak maar dit maak die punt.  Dis actually baie funny as n ou die parradiegmaskuif maak en buite die doos daarna kyk.  Thanks vir die weblink, ek kraak my stukkende psige verder !!

Gooi Comment