Die rede hoekom goed uitfok en ontplof in SA…

In Spec-takel deur griffin25 Eiertjies

marikana

(shot, Malan)

Hierdie post is 91 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,183 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie rede hoekom goed uitfok en ontplof in SA…

Comments

 1. Willem

  Jisses. WAAR op dees aarde is hierdie sign? Before enter the sub, make sure you are two electricians? Die mense vra darem vir baie.

 2. moertoe

  Hierie ouens is nie op Marikana nie maar wel op marijuana! Ten minste comply ek met een ding… I always open my "main date" with my "key"

 3. poen

  i is for can like to be writing we ingrish wery dilisiously …  WTF ? het die fokkers nie eens dit ge proeflees nie …

 4. rondfokker

  Punt nommer 13 op daai pic dui aan dat Marikana 'n "shaft" het, so dis obviously 'n substasie op 'n myn. Daar was 'n moerse ongeluk op 6 Julie 2010 in die einste mynskag (Google is your friend).
  Met kak OHS signs soos die is dit geen wonner nie. 

 5. northern soutie

  Point <strong>6</strong>!!!!!
  Phone the electrical foreman first….

 6. Allan Boesak

  jirre , ek het gedog , as jy in n Myn werk is daar net een vereiste [stooopidgeid]   maar met daai checklist.

 7. rondfokker

  Ek scheme die sign was getranslate uit die brein van 'n afrikaanse waterkoppie. Wat dink julle? What in you is will out you come.
   

 8. Willem Wikkelspies

  Ja ek sien die gebroke ingels instruksies nogal baie in my lyn van werk. Net jammer die plekke waar ek dit sien mag ek nie foto's neem nie. Anders maak jy jouself en almal in 'n 1km raduis 'n still plek vir 'n lang ruk. 
  Daar is even sekere geraas plekke waar hulle jou so vinnig hand signals leer voor jy in gaan. Net in case. Die scarry ding is daar is altyd een doos se nommer op wat jy moet bel is die kak die fan strike. Dan as daar regtig groot kak is dan bel jy die after houers cell nommer klein onderaan die sign.

 9. Prof. Bokdrol

  Die mees hairy-scary deel hiervan is dat dit die edjookytid bra's is wat in beheer van die signwriting is – ek dink nie die lot wat die werk doen wend die vaagste poging aan om die kennisgewing te lees nie (die wat wel kan lees…) "Koos, watse kak staan hier op die bordjie?" "Nee fok Piet, poes my met 'n spanner as ek weet, dis seker van daai nuwe H&S tos van die ghavvermint…gee gou die sidecutter aan, dankDZZZTTT!!!dzzzzttt!!!DZZTTT!!!" Fok en daar is die hele Marijuana, ek bedoel Marikana (dankie Moertoe!) in donkerte gehul vir 'n week…

 10. GrootWitBaas

  Daai myn het soveel kak gehad, op die selfde dag wat daai mense dood is het hul sentraal skag gebrand en 3 weke later het 2 ouens gestry en een die nader dood gery….
  Almal praat fanagalore daar en as jy nie dit kan praat nie dan sit jy en in jou hol grou wanneer dit induksie tyd is.
  Ons moet bly wees ons kan darm so bietjie lees, die myners het taal van hul eie

 11. BettieBoob

  Met sulke SOP’s sal daar altyd injured & dead SOB’s wees

 12. willem

  Die vrees in die storie is dat die ambagsman weet wat om te doen , maar dat 'n dom POES agter 'n rekenaar die signs skryf en die wette probeer voorskryf vir 'n etterkop wat niks mag doen nie .

 13. willem

  proffie bokkdrol, moet nie so minagtend praat van ambags personeel nie , wie dink jy hou die manne wat op besigheids etes gaan en golf speel se vrouens gellukig. jy droom net jy het 'n groot piel.noem maar die spel foute en grammatika ensin verweer van 'n verlore saak

 14. Skippie

  Nee fok! G'n wonder daar is so baie kak nie. Wat is fout met die mense ?

 15. Willem Wikkelspies

  LOL Prof, dan tel hulle vir piet op met 'n stof skoppie. Het dit eendag by eishdom se krag stasie gesien. Die mense het gewaarsku as jy grood geel warnings sien wat praat van 10000V en op los dit maar liewer uit.

 16. Prof. Bokdrol

  Willem (die "willem" een hierbo, nie Wikkelspies nie) relax jou knypers, ekself is in 'n tegniese beroep en ek is self gereeld in die veld, en ek dra gereeld 'n toolbox rond – hoekom ek kan identifiseer hiermee is dat ek weeklikse in die kak is by kliënte wat kla omdat ons mense nie H&S reëls volg nie – dis vir hulle eie beskerming maar die fok weet, as jy op site aankom dan werk 'n ou met 'n boor waarvan die drade alle kante toe uitsteek – en as hy sy poes afskok dan sit EK met die kak. So ek is nie minagtend nie, ek weet alte goed hoe mense hulleself (en andere!) kan opfok met dumb-ass kak…

 17. David

  Fokkit Prof jy is 'n goeie mens, my antwoord sou wees
  "Ag fok jou willem met 'n kleinletter "w", fok jou tanne los"

 18. Prof. Bokdrol

  Thanks David – fok nee, ek paai maar eerder, netnou is "willem" dalk Vernon Koekemoer se seun en hy kry sy pa om my te kom poes van hier tot anderkant die Vaalrivier…

 19. lektieks

  Hierdie kennisgewing herinner my vrek baie aan Vuzi in  Schuster se "Jan Asseblief Empower My"!

 20. Vernon Koekemoer

  Geagte Professor Bokdrol.  Ek verstaan jy wil n braai reel of hou met n Diktril ou.  Wat is die storie?  Ek het nice goedters gehoor by my pella van hom.  Gaan jy saambraai?

 21. Prof. Bokrol

  Vern my ou tjom, die braai sal baie nice wees, en ek sal vir die Dirk Diktril bra saambring – dit sal befok wees, maar julle moet net nie oor mode en kleresmaak in 'n debat raak nie, OK?

Gooi Comment