Batman bly in fokken Port Elizabeth, my blaar!

In Spec-takel deur griffin27 Eiertjies

Hey Griff,

My swaer het hierdie go-go-gadget zefkar in Newtonpark, PE afgeneem. Batman hou klaarblyklik van braai, naai en die Baai, pappie!

Tjirs,

Jimmy

batman

Hierdie post is 156 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,268,800 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBatman bly in fokken Port Elizabeth, my blaar!

Comments

 1. Ledigheid

  Batman, PE: Crash derby racer by Saturday afternoon, hooker & dealer protactor by night – Na die local toe gemaak het.

 2. Willem Wikkelspies

  Ek dink as ek reg lees se daai sign "moenie voor die fokken hek parkeer nie"

 3. Dirk Diggler Diktros

  enige tjom van Batman is n tjom van my. Memo van Batman aan Alfred in Batcave:::::  Alfred, mix solank n pot martini's die baas is dors, en het die kar n bietjie warmgemaak.  robin, kry die vaseline reg, vanaand gaan jou batcave geresleeve word my laaitie.  Batgirl, sorg dat daai grot sprankel, pappa is lus….

 4. Vuilduif

  Dink net hoe straf hy vir Batgirl op daai een se back seat! In die Bat-Poes!

 5. Allan Boesak

  Ek reken daai bra met sy Batman kar en Batman suit is n hit , by die Golden Curtain !
  Ek kan sommer myself indink hoe , die skoolverlatter strippers sy poesies drip soos n Perculator , as hy daar aan gery of sal dit nou wees cruzzz …..
  Hulle gee hom DEFINITIEF nie soos vir my en Bra Yki, Pk's nie !
  dis lekke by die Curtian !

 6. moertoe

  Thanks Piet Zaber. Ek is 'n moerse batman fan en 'n ou kan nooit genoeg weet van jou hero nie. Wat ek sover weet:
  1) Batman is Bruce Wayne (moenie vra hoe ek dit weet nie!)
  2) Batman loves oval track racing (nuwe feit)
  3) Batman het altyd vaseline op sy bedkassie (Robin hou nie van die kussing byt nie)
  4) Batman is poescool (fuck yeah)
  As jy nog het laat weet asb. 'n Ingeligte fan is 'n real fan!

 7. Willem Wikkelspies

  @ Piet, wat maak iemand soos vlermuis-seun met 'n oval track kar? Is sy batmobille dan in vir 'n service by TATA?

 8. Jakes

  Tannie Batman kry niks op die agter seat nie, want daar is nie 'n agter seat nie. 

 9. Dirk Diggler Diktros

  Instruksie gesskreeu oor CB radio aan Alfred:::::::::  Sit n APB (All Points Bulletin) uit dat ek in hot persuit was met n swart, steenkool / antrasietdowwe ferrarri is was een poesspoed ry….Musiek wat gespeel word is Hell Boy en DoosDronk en drywer lyk soos Wally (Ninja) van die Antwoord.  Hy's amper te vinning vir die batmobiel.   Warm op die Batchopper, nee fok dit, die BatturboF16, hierdie ou ry een koekskoot……   Laat weet die MetroPolisie, hulle sal hom vang, ha-ha-ha, dis duidelik tyd vir my pilletjies Alfred….

 10. BettieBoob

  Ek klim nou sommer op die eerste vlug PE toe, uitgedos in ‘n piss cool PVC pretpakkie en thigh high stiletto boots…ouens in thights en onderbroeke bo-oor is uber cool, veral as dit alles in swart bullerproof stuff verpak is, lmga!…batman forever, mwah!! xxx

 11. Allan Boesak

  @Bettie Boob , ek sal jou n Lapdance by die Curtian Sponser !!!

 12. BettieBoob

  @ Allan Boesak – I’m a wee bit expensive for your dirt filled pocket 🙂 thought u are six feet under 🙂 lmga

 13. Allan Boesak

  Betty , my Pocket is deep and full of tricks ….
  I do like the PVC outfit and Stilettos , dit maak dinge in my wakker ….

 14. Vrye Denker

  Ek het geen probleem met renmotors wat so bietjie ge-tong-in-die-kies word nie. Daai kar is vir Ovaltrack doeleindes en ek dink nie jy sal hom ooit sien rondry in die strate nie.

 15. David

  Uhmmmm punte vir jou ook Vrye Denker, wow is jou van dalk Holmes, soos in Sherlock Holmes?

 16. kakhuis

  Nee fokit, BATMAN sal jullekom uithaal as julle sy kar so downgrade. Hierdie lyk meer soos KIT die transam, pas meer by David Hasselhoff, as iets anders. BATMAN se scooter en kar het DIK tekkies op! en moerse kzost pype en 'n foken parashoot. nee donner ek raak sommer die moer in jirre!

Gooi Comment