Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin4 Eiertjies

Moenie vergeet van die Up The Creek kompetisie nie…

O ja, en om godsnaam, hou op om vir ons “Die Power Balance hologram armbandjie.pdf” te mail. griff het die fokken ding geskryf en dis nou al ‘n hele fokken rukkie op Watkykjy, so tune asseblief jou poesdom maatjies en co-workers ook.

duik2

O ja, voor ons vergeet… ‘n Vinnige anouncement. Ons gooi so baie kompetisies dat dit nie altyd op Watkykjy beland nie, maar soms op die Zefshop facebook group, Blink Stefanus se blog, Twitter of ander plekke waarvan ons al vergeet het. Dit werk soos Paasfees – jy moet soek vir die Easter eggs om die swiets te kry.

Een van daai kompetisies was om vir Blink Stefanus iewers heen te vat waar hy nog nooit was nie.

Ewald “Ewie” Lombaard het hom Suid-Amerika toe geneem waar hy vir Roy Cortina raak geloop het! Wat het Ewie gesocre? Twee golden circle tickets om Kings of Leon te gaan speck in Joburg.

Piele, Ewie. Sien jou daso. Ons gaan almal ook.

Roy

Speel die fokken tune kliphard en duik:

DuikDuikDuik

Hierdie week duik ons met komplimente van Blink Stefanus:

Hierdie post is 151 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,544 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Duiktyd!!! Dank fok – hierdie week het gevoel of hy 10 dae het. Blykbaar gaan dit maar 'n pisserige naweek wees – DVD's hier kom ons. En somewhere out there in Snor City is 'n kas bier met my naam op…

 2. stampkwak

  Maar Prof jou ouma het jou gesoek, sy wil he jy moet haar die naweek help om haar koek hare te vleg!

 3. Prof. Bokdrol

  Stampkwak, ek sal eerder jou en jou goose s'n wil kom vleg – julle kwakstampers weet mos mans laaik julle kwaai!

 4. dirk diggler diktros

  daai tune met sy asemrowende lirieke "duik,duik,duik, ek wil fokken duik.." is tight.  "Tighter than a ducks arse on a frozen lake in the middle of winter.  Lirike is tooit, tooit looik a tooiger man.   Se wat julle wil.  Hierdie WKJtjie is n suur tier, maar tenminste is hy hier. 
  Optellyn vir vannaand se leeujag, gewaarbog om kwas te score…  jy spot die warmste goose innie joint.  na n handvol jagermaisters vir moed en memoriseringsvermoee sluip jy oor na haar en haar buddies, tune haar – vrot van die dop terwyl jy jou oop nippel met n nat vinger streel en jou tong sensueel oor jou jeeptire-lippe  rol  – Revelare pecunia!Show me the money honey!

Gooi Comment