Bill Gates en Steve Jobs vleg piele

In Spec-takel deur griffin10 Eiertjies

billgates_steve_jobs

Hierdie post is 327 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,520 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBill Gates en Steve Jobs vleg piele

Comments

 1. kakhuis

  as jy so baie geld het, is die saaiz van jou diek nie belangrik nie

 2. Vlaknaai

  nou fokken lekker gelag ! Net virrie van julle wat dalk gewonder het – Ja – daai twee dose het meer geld as al ons watkykertjies saam . En meeste afrika lande. 

 3. arno west AKA olifan

  ek wens ek was ver langs family van die apple oom, dan kan ek op sy rekening gaan naai. gelukkig kan ek in my kamer nog met my ipod nano sit en speel.

 4. arno west AKA olifan

  lol jy kry baie apple goed waar mee daar in die kamer of enige plek gespeel kan word bv ipad, ipod shufle, ipod touch, ipod classic en nano ( die shufle is soos riem pluk hy skommel al jou songs) ek het net 'n nano want die ander kos soveel dat jy dit net in flieks sien. oja en die iphone 4 dis die all in one wat duur is en dan nog nog meer geld vat hoe meer jy met hom wil doen

Gooi Comment