Watsnuus 10 – Nuus sterf

In Wat is nuus? deur Rakker Van Rooyen6 Eiertjies

Rakker van Rooyen en sy superbekwame nuusspan word deur die ANC uitgewis. Vir ewig.

Rakker Van RooyenWatsnuus 10 – Nuus sterf

Comments

  1. Andre

    Ja nee FOK!!! Dankie tog… Ek voel eintlik bietjie sad…………….ja nee, julle het my reg gehoor……..SAD…….sad???? Ja SAD!!!!   Sad dat die ANC nie 'n fokken karband om rakker en al sy makkers se nekke gegooi het nie, en dit 'n bietjie kreatief gemaak het , en dit aan die brand gesteek het, sodat ons kan bewyse he dat hulle nie weer sulke kak sal kan maak nie…. Anyways..10 uit 10 vir effort…. Miskien return rakker dalk as : Henno die skui-duiker 'crime fighter' en impress ons dalk!!!

  2. Rol-model

    Jammer om te hoor Rakker. Jy was befok! Vet lag gescore!

Gooi Comment