Dis naweek. Kom ons fokken duik hardcore.

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin10 Eiertjies

Ek skiem as mens ‘n kak week agter die rug het by die werk en net wil fokof, dat mens dit met ‘n kak, semi heavy metal tune moet doen. Sit dit poeshard, headbang, gryp jou kosblik, jou karsleutels, jou laptop, kap jou baas of kollegegas ‘n zap en fokken duik.

Dit is naweek after all.

Ons het vir julle ‘n spesiale tune laat maak. Wel, ons het actually een gesteel en hom beter gemaak. Fokken zef metal style.

PS: Kyk onder die video as jy seriously wil fokken duik…

Hierdie post is 127 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,182,833 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek. Kom ons fokken duik hardcore.

Comments

 1. RiaanP

  Nice Disney add in die sidebar, pielietjies… not exactly 'n "child-safe" webwerf hierdie nie… 😉

 2. Author
  griffin

  Dis korek, maar die ouers is die mense met die zak.

 3. Prof. Bokdrol

  Ek is een van daardie arme middeljarige etters wat 24/7 deadlines het en elke naweek by die huis moet werk, maar dis 'n riem onder my balsak dat daar actually nog mense is wat 'n hele naweek af het – dit inspireer my so ek het sopas besluit fok die kak wat ek nou mee besig is, dit kan wag tot Maandag – EK DUIK!!!

 4. duik poes graag

  Ek wil die naweek poes diep duik ! Dieper as die add onder die post – wat eintlik sweet is.
   
  Vrede.
  Duik poes diep almal!

 5. Prof. Bokdrol

  …en daar duik my Vrydag-gees in slap hondekak vas, net toe Griffin my inspireer – ek werk in Kempton en bly in Petoorsdorp, en toe ek op die R21 klim toe is daar die moederfokkerste groot verkeersknoop al die pad van Kempton tot by Irene, want een of ander etter het 'n bliksemse ongeluk gemaak!!! 2 ure later eers tuis – jirre weet, ek is al so die bloupers springende fok in vir die onnosel moere wat sulke kak aanjaag, ek wil sommer stop en uitklim en hulle bliksem. Ek meen jissis tog, hoe de FOK ry jy op 'n 4-baan reguit stuk highway in iemand anders vas??? Gewone 4-letter skelwoorde is nie genoeg om hulle te beskryf nie – Griffin, wat van 'n kreatiwiteitskompetisie om 'n naam vir die dose te kry? Iets baie meer intens, soos natnaaidoospoeshondskontfokker of iets dergliks…die wenner kry een van jou Steri Stumpies?

 6. Prof. Bokdrol

  NS: voor een of ander bakterie-brein die ooglopende vra, bv. “Nou het jy dan nie op die traffic report gehoor van die fokop nie, doos??” – ja ek het gehoor (op my gunstelinge stasie ClassicFM 102.7 – OK parkeer nou maar ‘n tweedehandse pizza in jou brannas en Coke…) maar net soos die ewige optimiste soos ek wat steeds wanhopig glo en hoop Robert Mugabe (en ander mislukte genetiese eksperimente soos hy) gaan NET HIERRIE NAAIWEEK NOG vrek van VIGS het ek, doos wat ek is, gedink die kak sal uitgesort wees oor ‘n paar minute, net vir my om betyds teen 140+ klieks huis toe te seil in my DDM (Duur Duitse Motor, werfetters!) Fokkkkkkk…dalk moet ek my Standerd 2 sertifikaat teruggee, dit het my fokol van lewe in 2010 geleer…

 7. Waatlemoen

  Dis amper soos daai groot oranje ronde houers wat tannie gewoonlik beskuit in gooi en toe poes ek van my stoel af en kak in my fokken broek

 8. Prof. Bokdrol

  Liewe jirre Waatlemoen, het jy nie genoeg aandag gekry as 'n kind nie – gaan jy jouself nou vol kak tot net jou oë uitsteek (in welke geval jy hopelik behoort te verdrink in jou eie stront en die res van die mensdom te verlos van die niksseggende kak wat jy hier pos…) of is jy na hierdie po(e)st nou tevrede dat iemand actually kennis neem van jou irriterende en wanhopige bestaan? Gaan speel op die fokken N1 in spitstyd, waar 'n Putco bus jou hopelik sal plat poes dat jy lyk soos outistiese roadkill – jou waardevolste bydrae tot die geenpoel sal wees om jouself daaruit te verwyder…….jou onnosele kont.

Gooi Comment