MTN launch iPhone 4 in Suid Afrika

In Gorrel kakpraat deur griffin13 Eiertjies

iphone-4As jy hierdie kan lees, beteken dit dat ek by 'n fokken lekker jol is met verniet kos en stuffs en dat hierdie post van een hand af gestuur is terwyl ek een of ander snack of drink in my ander hand vasklou.

Ek het sopas 'n knoppie gedruk en hierdie outjie wat jy lees het deur Twitter en Watkykjy geskiet op die intertubes. Die knoppie wat ek gedruk het is op my splinternuwe iPhone4 wat MTN vir my gegee het. For keeps. For mahala. Jy check, so paar mense is in top secret vibes deur MTN uitgenooi na "Domino", die CIA tipe kodenaam wat hulle hierdie launch gee. Ek voel soos Chuck. Nee, nie Norris nie. Daai nerd spy outjie op TV  wat daai blonde girl vol piele wil pak.

Voor die gedagtes te veel dwaal:

Die nuwe iPhone word vanaand in Suid-Afrika ge-launch deur MTN en jy sal hom more kan aanskaf.

Ek vertel julle so bietjie later weer oor hierdie foon en al sy hectic features sodra ek meer met hom gespeel het. Hy blink nogal.

Julle moet my nou eers verskoon vir 'n wyle. Ek moet kamerverlate toe gaan en skommies movies op die interwebs gaan kyk, want ek het ook 500mb per maand se verniet data  vir 'n volle jaar gescore. Vergun my asseblief die geleentheid om "Ayoba" te uiter. Hierdie keer by my mond uit.

Thanks MTN. Dis moerse fokken gaaf van julle.

mtn_iphone

Hierdie post is 104 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,569 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinMTN launch iPhone 4 in Suid Afrika

Comments

 1. Barry

  Ja. Dis nice. Hy was al hier in Oz ge-launch met n groot fokkop met signal (Amerika ook), die dom poese koop dit nog anyways. Beter om jou 3g iphone te hou vir nog n klein rikkie. Check dit uit op Google 

 2. jou donderse kont

  Jou Poes,. ek sommer unsubscribe van jou lousy site af as jy nog n advertorial piece ever doen,.. Fok,. wat a laffer,.. kont!!,. i mean, ek vertel my maats van so lekker vindgat site wat by broek maak kak van die laggery, daans kry ek sommer an email alert orr a fokken iPoes 4,..

  Fok jou, doos,.. As ek comercials wou kyk, watch ek sommer ‘doos TV’ vir fok sakes,…

  One more time,.. ek sweer,.. dan kom ek fokkol veer terug nie,..

 3. Stoffie

  Ek haat jou Griff!!!!  Ten minste nie so erg soos die dom etter hierbo wat nie kan spel nie, maar ek haat jou net omdat ek ook een wil hê!!!

 4. Author
  griffin

  Hier is vir jou nog ‘n advertensie – Tabasco Sauce. Sit dit in jou voorvel en trek draad daarmee.

  Jy kan maar fokof. Niemand weet wie jy is nie, so niemand gaan jou mis nie.

  Totsiens.

 5. Dee

  maar maak eers seker die kat krap jou kierie piel voor jy dit op smeer!

 6. Werfetter

  @ Jou donderse Kont,Vir iemand wat nie van advertising hou nie,adverteer jy wat n trilvel jy is.Jy het die I.K. van coke bottel,Griff kan mos maak wat hy wil en as jy nie daarvan hou nie,kruip terug in jou grot of klap velle met n draadtang.

 7. FrikkieBeytel

  @ donderse kont. Sorry, maar kan jy weer probeer. So tussen al die spelfoute en swak sintese deur het ek jou by 'Jou Poes' verloor. Advertorial? Vindgat? Orr? Iemand jou ouderdom behoort in elk geval nie so vloek nie.

 8. buddhaZA

  HAHAHAHA scary om te sien wie almal hierdie blog lees. Scheme watkykjyland is beter af sonder daai bra. cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers fucknut
   
  P.S hy is tien teen een die tipe poes wat teen sy woord sal gaan en sal draties kap op watkykjy posts tot verstuk aan 'n stuk varkvel agter in sy 71 camper. happy reading dwis

 9. bosbok

  Fokkit, jy kry een virfokkenniet en ek kan nie eers een kry by die shop nie!
  Daai goed is so uitverkoop soos laasmand se pay. Kannie wag om my lightsaber app te laai nie, Whoof Whoof Darf Vader se ma se nat genaaide hoener poes! Ek skiem.

 10. Drolgesig Varknaai

  @ donderse kont ek het my deurmekaar gelag vir jou kak swak taal gebruik. Ek was nou net op die toilet besig om te onderhandel met ‘n bruin beer toe ek hierdie fiasko tee kom , bliksem ek het bruin rockets geskiet van al die lag. Onthou net om weer vir jou juffrou in jou sub B klas te vra vir ekstra klasse want blykbaar kort jy nog hulp.

Gooi Comment