Irriterende fokken ABSA SMS’e

In Kak companies deur griffin

Absa is altyd eerste om vir zak te vra en laaste om dit aan te bied. SMS'e kom die heeltyd in wat jou vra om lenings uit te neem of om jou kredietkaart se budget en straight limit te kombineer. Jy kan geld mors en "STOP" SMS as jy wil, maar die guarantee dit sal stop is nie regtig daar nie, want hulle het altyd iets nuuts waarmee hulle jou wil fokken pla. My basiese begrip van as mens iets ignoreer, soos byvoorbeeld die SMS'e is dat mens nie fokken belangstel nie. Gaan weg!

Dan kry jy 'n SMS in die lyn van "Kief, ons het nou sommer almal ingnoreer en hulle se straight en budget limits combine deur die bank (pun intended). Jy kan kan nou al jou fokken credit limit op budget gooi. Gaan mal! Koop kak en betaal die af!"

Die twee kere wat ek wel vir iets gevra het, naamlik 'n huislening en 'n karlening het hulle skilpad vibes gegooi. Toe hulle quote (die duurste van almal) eventually deurkom vir die kar byvoorbeeld, was ek al klaar besig om die fokken ding in die rooi te druk op die N1 vir 'n week lank.

Mens kan net bitch oor die goed, want as jy skuif na 'n ander bank toe ruil jy maar net eintlik  net piele om vir jou boude.

In-uit-in-uit, hier gaaat ons weeer!

absa

Hierdie post is 582 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,587 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinIrriterende fokken ABSA SMS’e