Heavy kultuur vibes

In Grapgat deur griffin8 Eiertjies

Die twee ou skool pelle, Piet en Koos, loop mekaar raak na twintig jaar.

"Haai, ou Piet, jy lyk goed man. Wat het jy met jou lewe gedoen na skool?" vra Koos.

"Nee," sê Piet, "ek het Tale gaan swot op Tukkies en het my Honneurs behaal. Daar het ek toe ook my vrou ontmoet. Sy skryf gedigte en prosa en het 'n Meestersgraad in Letterkunde. My seun is 'n konsertpianis in Amerika vir die Amerikaanse Philharmoniese orkes en my dogter is die hoofballerina in London se balletgeselskap…. Julle moet een aand oorkom dan hou ons 'n kultuur-aand. En wat het jy met jou lewe gedoen, Koos?"

"Nee," sê Koos, "ek was mos al op skool al 'n bietjie bakleierig en het toe na skool maar 'n bokser geword. Daar het ek ook my vrou ontmoet, die dogter van 'n promotor, en in daai tyd kon vrouens mos nie boks nie toe begin sy met karate en sy het haar black belt gekry voor ons eerste kind. Ons seun het onlangs sy nasionale kleure gekry in stoei en my dogter verteenwoordig ons land in Judo. Julle moet een aand oorkom dan fok ons julle so bietjie op."

Deel met jou tjommies!

  griffinHeavy kultuur vibes

  Comments

  1. Ron

   Yeah, my reading Afrikaans is starting to not suck so much. I actualy understood the whole thing! That 2nd family sounds so familiar. (Like mine)

  2. Benzarto

   Im Afrikaans and I could actually read your shit,Ron.

  3. eben

   Wa de fok val jy nou uit Benzarto? Di post is al vir meer as 'n week dood…

  Gooi Comment