Watkykjy Damduikers

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Julle maats maak ons fokken mal met julle poesbaie duik prentjies wat julle wil instuur, so ons het geskiem ons sal sommer twee keer duik elke Vrydag. Die tweede outjie sal ons 16:00 oplaai soos vandag en julle Watkykertjies se submissions include.

“Watkykjy Damduikers” sal ons die outjie sommer noem. Dit sal dan daar wees om die arme piele wat tot 17:00 of 18:00 of later werk ook darem bietjie beter te laat voel so rukkie voor hulle kan fokof. Jy hoef nie noodwendig die woorde “dis naweek. kom ons duik” te gebruik nie. Express jouself oor hoe poesbly jy is dat dit naweek is en dat jy kan gaan drink / Xbox speel / naai / die gras sny / zol rook / draties kap. Jy kry die idee. Maak vrede met jou inner zef.

Ons eerste submission is deur Meneer Doenbaar ingestuur:

jason7_1

Hierdie post is 116 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,235,263 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy Damduikers