SA Blogawards 2010

In Aankondigings deur griffin

As jy lus is kan jy Watkykjy nominate vir die 2010 Blog Awards deur op hierdie poesgroot banner te click hieronder of die klein een op die regterkant van die site.

Jy moet blykbaar drie sites nominate, so nominate sommer www.wikus.co.za vir Best New site en www.dieantwoord.com vir beste music site as jy wil.

In die highly unlikely event dat ons weer wen sal ons die drank sommer vir een van julle gee. Ons het laasjaar onder andere ‘n bottel Three Ships gewen. Ons is amper klaar met hom. Dis nie dat die neus opgetrek word nie, maar brannas is meer ons forte. Different strokes vir krimpies of so iets.

Chopper Charlie het laasjaar so gepiel geraak by die ceremony dat hy helfte van die pryse weggepoes het, so ons weet nie mooi wat ons alles gewen het nie, want hy kon nie onthou nie. Miskien moet ons een van julle in sy plek stuur hierdie jaar om te represent, maar ons soek iemand wat emosioneel onstabiel is wat onkontroleerbaar sal huil omdat ons nie wen nie.

Jy moet ook jou drank kan hou…

nominate this blog

Hierdie post is 97 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,625 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSA Blogawards 2010