(Almost) legends

In Fokken Main Videos deur griffin

Die world cup is verby. SA het poesbaie geld gemaak, maar ongelukkig minder as wat hulle spandeer het op die hele storie. Gelukkig reap ons nou die soft benefits soos hulle hom roep – ons gebruik die stadiums vir kriektet matches, rugby mathces en Michael Jackson concerts. En al die toeriste wat 2 maande langer gebly het kan ons glorious strikes in aksie sien. Genoeg double rainbows vir nou. Laat ons nou nie eufories raak nie.

Hier is ‘n documentary in drie dele van mense wat actually heavy ge-score het en poesbaie zak gemaak het met die World Cup. Die footage is so next level dat Carte Blanche dit nie eers kon bekostig nie. Gelukkig het hulle alles met Watkykjy gedeel.

Check hierdie sout-van-die-aarde mense (soos in wanneer jy op die aarde pis en sout bly oor)

Hierdie post is 149 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,235,314 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin(Almost) legends