Trokdrywers nou nog meer creepy

In Snotstories deur griffin

Asof Amerikaanse trokdrywers nie creepy genoeg uitgemaak word as creepy grysbaard fokkers met caps en lumberjack shirts in movies nie het hulle nou nog stap nader aan creepyness geneem.

Mens kan nou Foot Pussy koop om aan jou trok of bakkie se stepper vas te maak. Wat is Foot Pussy, vra jy. Wel, ons is bly jy vra. Dis basically ‘n plastic wolscooter wat omring is met borselhare. Jy gebruik dit om jou bootse te polish voordat jy in jou trok of bakkie klim sodat jy nie die intererior vuilmaak nie. Die kanse is egter baie goed dat dat jy die interior in elk geval vuilmaak op ander maniere (lees riempluk) as iets soos hierdie jou excite.

Ons weet nie hoe lank dit gaan neem voor hierdie plastic vleismango die Suid Afrikaanse mark gaan betree nie, maar kyk gerus uit vir hulle in die volgende paar maande. Veral om Loftus. As jy hierdie lees en blou ballas agter aan jou bakkie het, sit jy tien teen een al klaar met jou zaber in jou regterhand en jou kredietkaart in die linkerhand.

Dit gee ‘n nuwe betekenis aan “om soos ‘n poes te parkeer”.

Miskien wag die skurwe trucker chicks in spanning vir handbrieke of gear leavers wat soos piele lyk. Wat ‘n geskenk sal dit nie maak nie? Piele vir kersfees.

footpussy

(shot, Ruan)

Hierdie post is 232 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,929 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinTrokdrywers nou nog meer creepy