Something.. something se gat werd nie …

In Briewe deur griffin

Ek sien my self as 'n trotse Wit Afrikaner, maar ek wil niks met mense so common soos hierdie website te doen he nie, gaan 'n bietjie terug en kyk of mense soos Delary, Paul Kruger of selfs ET hulle tyd sou mors met sulke common mense soos julle. Julle is nie Afrikaner se gat werd nie, maar net slap gat en sleg soos die res van die nuwe wit volk

Scholtz


 

Ek het 'n Google image seach gaan doen om te kyk hoe 'n Afrikaner lyk. Jirre, ek is bly ek is nie een nie. Sterkte met dit, hoor. Dit lyk nie fokken lekker om een te wees nie.

groete,

griff.

afrikaner_commandos2

Hierdie post is 319 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,235,296 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSomething.. something se gat werd nie …