Die Perdeby

In Gorrel kakpraat deur griffin

Die moerefokken perdeby is 'n skelm stuk kak insek wat sy huis bou net waar die fok hy wil. Soos 'n Zim war veteran vat hy oor. Daai buitekamerdeur wat jy eenkeer per jaar opmaak om drie maande na kersfees jou nuutste oefen apparaat te wegsit om stof op te gaar? Daai naai bly daar, onder andere. Die perdeby sal in daai sleutelgat bly en sodra jy die sleutel indruk om oop te sluit, sal die gevlerkte kont sy bier neersit en met ten minste vyf van sy homies uitvlieg en jou fokken steek. And not in a good way.

Ongelukkig, andersins as met bye, sal die outjie se boude nie afval na hy jou genaai het nie. Sorry ou maat, hy sal jou kataza terwyl jy weghol met flappende arms en soos 'n meisie skree wat 'n skurwe oom in 'n Ford met 'n dowwe linker headlight gesien het.

Dan sal hy terugvlieg na sy sleutelgathuisie, sy bier klaar drink en sy goose met die perdebylyfie naai. En nog perdebye maak.

Jissis, ek haat die fokken goed.

perdeby

Hierdie post is 2,109 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,648,904 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Perdeby