So paar grappies

In Grapgat deur griffin

Aussie rulz

Wat noem jy 'n skaap wat aan 'n boom vasgemaak is in Australië? 'n PlayStation

Hoe skei 'n Australiër? Hy vat die skaap slagpale toe.

Wat noem jy 'n Aussie met 'n skaap onder een arm en 'n bok onder die ander? Bi-seksueel

Kelnerinne

Die toeriste kom in Hluhluwe aan in Zoeloeland en kan nie besluit oor hoe om die naam uit te spreek nie. Na 'n groot debat besluit hulle om maar iets te gaan eet. Hulle kom toe in die restaurant aan en besluit om die kelnerin te vra: "Ag sal jy asseblief so gaaf wees om ons te vertel hoe mens julle plekkie se naam uitspreek?" "Ja seker" is die kelnerin se antwoord, "'n Mens spreek dit so uit: Sspuuurr!"

Klokkies

Die priesters se opleiding is amper afgehandel voor hulle na hul onderskeie gemeentes vertrek. 'n Voorstel vir 'n laaste toets word toe gedoen om te sien hoe gefokus hulle is op onthouding. Hulle word almal uitgetrek en staan gemaak in 'n ry langs mekaar. Aan elkeen se piel word 'n klokkie vasgebind. 'n Stripper word ingelaat en sy dans en skuur teen almal dat die stof so staan, maar niks gebeur nie. By die laaste priester is daar so bietjie motion, soveel actually dat sy klokkie van sy piel afspring. Toe hy vorentoe tree en buk om sy klokkie op te tel bars daar een fokken moerse klokkespel uit.

Jesus

Klein Dawie is besig met sy aandgebedjie. "Liewe Jesus, wees asseblief tog met Pappa en met Mamma en wees asseblief tog met Sandra en met Hendrik en wees asseblief tog met Oupa en Ouma en Wagter en Kietsie." Hy bly 'n paar oomblikke stil voordat hy verder gaan. "… en Liewe Jesus, Jy moet tog mooi kyk na jouself. Want as JY iets moet oorkom, dan is daar groot kak! Amen.

Viskoekies

Die goose bring haar nuwe boyfriend vir die eerste keer huis toe vir ete. Halfpad deur die dinner sê die ou: "Jirre tannie, dit is beslis die lekkerste viskoekies wat ek nog ooit geeet het." Met die pomp sy chick hom hard in die ribbekas met haar elmboog en fluister hard: "Jissis, eet met jou fokken ander hand. Dis pampoenkoekies, my fok!"

Hierdie post is 807 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,224,483 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSo paar grappies