Lekker zef braai

In Fokken Zef Videos deur griffin3 Eiertjies

Aaah, die lekker ou fokken zef backyard braai. As jy al ‘n braai by jou huis gehou het wat min of meer soos hierdie outjie verloop het, het ons baie kak nuus vir jou. Jy is ‘n fokken zef poes.

Hierdie clip is so paar jaar terug gemaak deur ons goeie tjommies by Zef Sketse.

Hierdie post is 158 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,188,970 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLekker zef braai

Comments

 1. ThinnLizzy

  "WILL SUCK FOR A BUCK"      wha-ha-haaa
  Jirre ek het sulke mense geken in V-Town wat aan die verkeerde kant van die dorp gebly het.  Die people was glad nie Springbokbraaiers nie, jy ken die storie:  Die vleis is rou en die ouk wat braai ietwat gaar.  Dan moet jy sien as een van daai moerasvarke verjaar.  Jirre nee, ek bedoel lekker sokkie-sokkie in die garage, al die gemors en ou bike parte en futup fenders was al vroegoggend uitgegooi, en mamma en die sussies het die plek pragtig getooi met streamers en verlepte ballone.  Peanuts en goodkoop cheesecurls in gevlekte tupperware bakke was sommer so maak staan op die workshop bench.  En die grootste gomgatte wat hier teen 11:00 die nag uit hulle hoole kruip en kom vir die BRAAI.  Maar gelukkig like ek "People Watching", so dit het my moer geamuseer:  lekker slap stootskraper cherries en ouens met die kakste colours wat jy kan imagine met nog kakker hare en nog kakker tande. Sjoe!    En dan verder het ek gesorg ek raak so gesuip dat ek nie die sleg boerewors en piesangslaai hoef te eet nie:  vir een of ander rede het die panties teen die badkamermuur my so gescare dat ek gedink het daardie vroumense se higiene laat veel na wense .  (Hoekom wil jy jou onderklere uitstal?)  En ja:  I squat to pee, onder boome, gagga Oppikoppi huurtoilette, ek pens en pooitjies op die porselein troon.  My tekkies soole sal nie siektes of siffilis optel nie maar ek mag dalk.
  Dit was lekker kak dae gewees, dankie tog dis verby!
  (Mis net Oppikoppi nog heavey, jirre al my pelle is of getroud, of het kinders of het te snoby geraak dat die stof en dronkdwaal vir 'n heele naweek hulle heavey afskrik!)

 2. anono

  Jissis ouens, die is vokken dik flou. Hierie is wat yanks(yiddish) shtick noem. eish.

Gooi Comment