Julius Malema is ‘n poes (volgens Google autocomplete)

But first, a book to help out Julius Malema:

As Watkykertjies bored raak by die werk., verander Malema in ‘n poes en ons kry mail…


Dude, Ek sweer ek het dit randomly ingetik in Google en die nie ge-edit nie. Boredom. Screenshot gevat en ge-crop. Haha! Checkit. Lizette.

julius-malema-is

Soek jy Julius Malema 3-ply kakpapier? Koop dit hierso. Click net op die prentjie:

malema-kakpapier

Deel met jou tjommies!
Gefile in Spec-takel and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

200 Comments

 1. Michael
  Posted May 31, 2011 at 1:54 pm | Permalink

  DDD pas ook mooi by steve
  DOM DONNER se DOOS!

 2. Willem Wikkelspies
  Posted June 1, 2011 at 8:22 pm | Permalink

  Dit smaak my hy is deesdae bietjie aan die bek geruk deur die einste "lady justice" wat stortkop gerape het….Maar dis net wat die media vir ons vertel. Weet nooit hoe hard daai tikkie op die hand regtig was nie!

 3. Dirk Diggler Diktros
  Posted June 2, 2011 at 2:37 pm | Permalink

  Micheal, baie dankie!  Ek verkneunel my aan jou berisping.  Dis voorwaar uit voorste rak.  Byt egter vas jong man, ek sien egter jy het nog n lang pad om te loop.  Moenie moed opgee nie.  Ek weet dit raak soms alleen en jy weet nie watter kant toe nie.  In die donker vra jy jouself allerhande kwintessensiele vrae af..  Die ding is om nie op te hou nie.  Ek sien jy gaan egter nou deur n moeilike tyd.  Dis n toets van karakter.  Byt vas, jy kan n beter mens anderkant uitkom.  Sterkte, ek hoop jy voel sommer gou beter…DDD

 4. Willem Wikkelspies
  Posted June 2, 2011 at 8:06 pm | Permalink

  LOL DDD, dis soos om met 'n wit satyn handskoen deur die gesig gemoer te word. Dit voel moerse snaaks maar aan die einde van die dag is dit nog steeds 'n insult… moerse snaaks, hou die blink kant bo!

 5. Etienne
  Posted June 23, 2011 at 1:38 pm | Permalink

  steve is koning

 6. SoldaatSannie
  Posted June 30, 2011 at 10:07 am | Permalink

  Ek het nou al duer almal se comments gegaan en nou eers my kak af gelag. JuliPoes Malenoma.. Die probleem hier is nie al die kak wat die dooskop kweit raak nie.. Die probleem is die dom donnerse jeug wat hom volg en in n mags posisie sit…
  Maar wat kan jy verwag van n klomp kinders wat nie eers duer graad 6 kan kom nie ?? Dit was onlangs op die nuus gewees dat die jeug n klomp waterkoppies is en dis daar waar die kak le. Solank jy Dom donners het wat dom donners ondersteun gaan jy altyd kak he.
  Dom poeste weet nie van beter nie so hulle volg JuliPoes Melanoma sonner vraag..
  Griff ek weet die comment gaan baie waterkoppies onstel maar post dit seblief.

 7. Prof. Bokdrol
  Posted June 30, 2011 at 12:36 pm | Permalink

  Fokken hel - praat van verdeelde lojaliteite! Ek wil moer graag saam met SoldaatSannie stem, maar tot sy daai kakspul hierbo mooi herrangskik in 'n taal wat mens kan verstaan kan ek nie waag om my naam by assosiasie kont te maak nie…

 8. SoldaatSannie
  Posted June 30, 2011 at 1:26 pm | Permalink

  Haha ok ek moet admit ek is redelek scatterbrein vandag so vergewe maar asseblief.
  Prof jy is mos immers n Prof, so jy behoort deur my kriptiese skryfstuk die kern te kan verstaan

 9. Posted June 30, 2011 at 1:46 pm | Permalink

  fok, is julle nou nog besig?

 10. Prof. Bokdrol
  Posted June 30, 2011 at 1:57 pm | Permalink

  Amper reg, SoldaatSannie – ek is iets met 'n "p" en 'n "o" maar die ander twee letters is nie "r" en "f" nie…

 11. Dirk Diggler Diktros
  Posted June 30, 2011 at 2:16 pm | Permalink

  Daar het n tegniese foutjie ingesluip en die kommissie van ondersoek, ondersoek dit.  Byt vas.  DDD
   

 12. neville lamberti
  Posted July 3, 2011 at 12:56 am | Permalink

  I am also sick of that poes. He under estimates us whites. He’ll eat dirt.

 13. stef1756
  Posted July 14, 2011 at 12:55 pm | Permalink

  Als gaan oor politieke mag die "donners" dink mag sit in hul skote maar "suprize" surprize sal nog lank vat voordat 'n sekere paaar mense sal gaan lé. Die stil persoon word altyd die meeste geonner skat?!?

 14. Jakes
  Posted July 20, 2011 at 10:54 am | Permalink

  Ek sien die doos bou vir hom 'n bomskuiling in sy nuwe R16mil se huis in. Weet hy iets wat ons nie weet nie.

 15. Jags Jannie
  Posted July 25, 2011 at 11:36 am | Permalink

  …dat sy naam by Cosatu opgekom het! Koolkop-kont!

 16. Vlaknaai
  Posted July 27, 2011 at 11:08 am | Permalink

  Fok , die storie bly in die top 10 ! Fok weet , net deur die artikel het watkykjy seker al miljoen nuwe kykertjies bygekry !!

 17. Prof. Bokdrol
  Posted July 27, 2011 at 1:51 pm | Permalink

  Vlaknaai, hierdie storie sal uit die Top 10 uit-drop die dag as Julius Malema ophou om 'n poes te wees…

 18. Obzino Latino
  Posted July 31, 2011 at 8:56 pm | Permalink

  lunatics paradise

 19. marius
  Posted August 2, 2011 at 6:06 pm | Permalink

  a nee a!!
  Julle kan mos nooit die dom donner so assosieer met iets wat so mooi is nie. Kom ons noem hom eerder ”werfetter” of Julius ‘slangkak’ Malema, of miskien, JouLuis MaNaaier’ of so iets. Mens mors nie so met kos nie!!

 20. Prof. Bokdrol
  Posted August 7, 2011 at 8:09 am | Permalink

  Ahhh, net nog 'n lieflike (dronk) Sondagoggend in Pitooria (die weer is wel skielik en onverwags bewolk en baie kak – seker te veel Kapenaars in die dorp?) Sit en kyk vir my twee jong brakke wat play-fight en toutrek met my nuwe handdoek wat hulle van die wasgoedlyn afgetrek het, die klein fokkers – ek was oorspronlik eers hewig de bliksem in, toe verbeel ek my dis twee Rottweilers wat toutrek met Juju en toe voel ek skielik baaaie fokken beter…

 21. David
  Posted August 8, 2011 at 3:34 pm | Permalink

  Het jy 'n swart handdoek Prof?

 22. Vlaknaai
  Posted September 1, 2011 at 10:26 am | Permalink

  juliass gaan die keer op sy poes kry by papa zuma . Hy is nou op daai stadium waar jou pa jou nie meer met n belt innie kamer pak gee nie , maar jou sommer n poesklap op die plek gee ! 

 23. Jags Jannie
  Posted September 1, 2011 at 11:04 am | Permalink

  Vlaknaai, sal graag wil saamstem, maar na vanoggend se nuus nie so seker nie. Lyk asof sy advokate hom gaan uitkry uit die een uit. En dit nadat hy fisies 'n opstand bewerkstellig het met sy volgelinge. Enigste land in wereld wat so iets toelaat en wegkom daarmee. Fokkers!

 24. stefan
  Posted September 26, 2011 at 8:36 pm | Permalink

  dis nogal snaaks hy bly inie kak

 25. Leon
  Posted September 27, 2011 at 12:58 pm | Permalink

  Ek het dit sommer nou net gegoogle om te check of julle nie kakpraat nie, en dis hoe ek dit kry…

 26. Bossssman
  Posted September 27, 2011 at 11:12 pm | Permalink

  Manne ek voel hartseer dat ons van so lekke ding so sleg kan praat kom ons noem hom knie, want hy is laer as n poes!!!

 27. oumatjie
  Posted March 3, 2012 at 8:48 am | Permalink

  Eeiisshh!! Nou hoe kan julle so lelik van die arme mens praat hy is mos een van die agter geblewenis julle moet hom mooi behandel hy gan nog ons president word dan het ons kak ons moet ons kinders orienteer en hulle toelaat om by di youthleague aan te sluit miskien sal dit beter gaan met ons as Juliuspoes president is.

 28. satan
  Posted April 16, 2012 at 11:45 am | Permalink

  hay…..oumatjie!!!!gan eet n appel en poep…….en stuff….ek hou nie van jou nie.

 29. poeslekker
  Posted July 15, 2013 at 7:52 pm | Permalink

  Asb ek vra mooi dat julle nie vir Juju n poes noem nie! As julle dit aanhou doen gaan julle die woordeboek betekenis van poeslekker opvok,en dan lek ek nooit weer doos nie!

 30. King D-geling
  Posted July 15, 2013 at 8:34 pm | Permalink

  !!! Google for President!!!

 31. Posted July 15, 2013 at 10:06 pm | Permalink

  julius is the one saying people are racist look where it got him lmao! Just saying….. Being racist is a crime and crime is for people like him.

 32. Khanyisa
  Posted July 16, 2013 at 9:18 am | Permalink

  To the mother fucker who said Julius Malema’s poes….Jou ma se poes

 33. kinnie
  Posted July 16, 2013 at 2:32 pm | Permalink

  'n Poes is 'n geslags orgaan van 'n vrou waardeur die meeste van julle gebore is.  Hoe sal jou ma wat aan jou geboorte geskenk het hieroor voel?  Noem hom eerder die manlike geslags orgaan aangesien 'n manlike geslagsorgaan bloot aan 'n man hang om deur te piepie en om hope kinders te verwek waarvoor die meeste mans nie kan sorg nie.  

 34. Alfa Charly
  Posted July 16, 2013 at 3:02 pm | Permalink

  Nee wat as ek so na jul luister is juju die minste van ons probleme. Om te top oor die verlede is so goed om branewyn te drink om nugter te raak. As ek lees wat jul skryf is ek maar bekommerd oor jul kinders se opvoeding en sidder as ek dink hul moet eendag die land se leiers word. Ek kry skaam as ek dink my mede suid-afrikaners wat so in detail kritiseer kan dit nie eens op n ordentlike manier doen nie.
  kry werk vir jul hande julle is ledig.

 35. CHRIS BAAS
  Posted July 17, 2013 at 11:54 am | Permalink

   julius malema se ma se poes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* as ek kan iets se

 36. Posted July 18, 2013 at 11:04 am | Permalink

  Dis so jammer dat ons as Afrikaanse mense onself verlaag om sulke krue taal te gebruik.  Julle noem julle self dames, nee wat dan is ek 'n "queen".
   

 37. Prof. Bokdrol
  Posted August 4, 2013 at 5:09 pm | Permalink

  Dis so jammer dat ons Afrikaanse mense ons so verlaag deur sulke Godsafskuwelike taalversorging in cyberspace in te stuur…

 38. fred verwey
  Posted August 10, 2013 at 11:35 pm | Permalink

   
  ja,n woord vir juju en sy gevolg is ;brainless .onbevoegd
  onopgevoed en onbeskof ongemanierd .

 39. Willem Poenderhoes
  Posted September 11, 2013 at 12:27 pm | Permalink

  Ek giggel nou lekker….

 40. Boohringer
  Posted October 14, 2013 at 10:12 pm | Permalink

  Donder Mense… Dai Tannies raak Onvergenoegd! Hulle is seker Afrikaanse Onderwysers, En Thx vir di Lag Hahaha Di Site Fkn Rule! Wa Afrikaanse Mense Yt Ooze en Weg Breuk van Normaliteit Af (Ou Tannies Moan Ma! Ds Beter as Dagga), Oh en… Julius Malema se Poes!

 41. Mikilianis
  Posted October 21, 2013 at 10:38 am | Permalink

  Castrate the doos before he breeds

 42. mike
  Posted November 29, 2013 at 11:12 am | Permalink

  lyk my al wat julle hol krapers kan doen is kak praat

 43. JUJU
  Posted March 7, 2014 at 10:24 pm | Permalink

  Julle wat so kommentaar wil lewer oor kru taal, WAT MAAK JULLE OP DIE SITE!!!!!!! Malema se moer en dit staan op ons ingang se borde op die plaas.  Soek julle 'n foto?????????? Fok die moer wat so ons geld steel en in weelde lewe

 44. Pinky
  Posted April 5, 2014 at 10:48 pm | Permalink

  Haha julle is maar nogals n snaakse klomp seuns en ja ħƹħƹ ds nogals kak snaaks as j dt op soek en di results kom so uit haha dis snaaks

 45. chris
  Posted May 23, 2014 at 12:27 am | Permalink

  People white and black need to stop thinking and living appartheid and start taking action against those who do go according to it. Judge by knowledge, not by skin colour … if the person is fit for the job then give it to her/him. My opinion? Fuck the BEEE system, fuck those who act and think racist and fuck those who actually go the extra mile to drive SA even deeper into the soil. Look around you …. SA is becoming the next zimbabwe … where they need a trolley full of money for a loaf of bread. Pathetic if you ask me. All the striking shit and extensive violence just for a few thousands increase? Need I go on? Where is the president, regardless on skin colour. This is all a big fat fucking joke

 46. Dr. Onk
  Posted May 23, 2014 at 10:14 pm | Permalink

  chris: Fok, my ou – you need to lay off the Bostik for a while.

 47. That girl from 1993
  Posted June 4, 2014 at 11:35 am | Permalink

  Dr. Onk I think you should lay off the Bostik for a while, or is there something else that you’re smoking that’s causing you to be so blind? I agree with Chris 100%…the BEE actually goes against our Constitution,it’s bullshit…20 years have past where black people could get themselves “back on track”, but what have they done so far? Fuckall…actually they have driven this country lower than snake shit lying at the deepest bottom of the sea,it’s just that they don’t give a shit about what happens to this country at all…as long as they can live the “high life”, us normal people here don’t matter. Who the fuck gives someone the right to say oh your the perfect candidate for this job,but uhm your skin colour is too white/pale/not black enough…excuse me?!?! That’s not “getting back on track” that flippen screams racism and no one is doing anything about it! People just need to wake up and stand together, white black coloured indian,whatever you are,I really don’t care…don’t let the colour of your skin or other people’s skin dictate our lives…its plain stupid

 48. Prof. Bokdrol
  Posted June 4, 2014 at 10:00 pm | Permalink

  My Dearest 1993 Girl,
  You must please excuse my esteemed colleague Dr. Onk. You see, he fancies himself as a bit of an amateur dipsomaniac in his spare time, which has resulted in many an embarrassing moment for myself. As but one example, while trying to get into the spirit (geddit?) of things with him on the East Rand on a Hump Day night out one day, we were both incarcerated overnight and released with a warning the next day, after he insisted on mooning a family of Seventh Day Adventists having their Sabbath supper at the Boksburg Lake Spur by pressing his buttcheeks up against the window from the outside and doing his best "through-the-glass-motorboat-fart" ever. It took the Spur staff 3 days to wipe up all the customers' puke and they didn't have a single diner for three months afterwards, but in any event the purpose of this anecdote is to give you some background on his psychological profile.
  One of the many other things that brings his OCD side to the fore – or that gets his goat, so to speak – is people who mangle ANY language to the same degree that Jacob Zuma rapes elementary Neanderthal era numeracy – 939 million and six thousand and thirty thousand times. We have supposedly evolved over millions of years, and there are about 7-gazillion-and-plenty Gods who were supposed to infuse Earthlings with some intelligence, so if both "chris" and your kind self could refrain from speaking in clicks and grunts on the Internet in the 21st century it would calm my colleague's nerves to the extent that I don't have to call the Pretoria Zoo emergency squad to tranquilize him with their elephant dart gun when he reads your comments, that at best look like the smeared thumbprints of a spastic gorilla to anyone with opposable digits.
  You really have to try harder – and lay off the Bostik please. Really.
  With best regards,
  Prof. Bokdrol.

 49. Reich Van Deventer
  Posted June 27, 2014 at 8:58 am | Permalink

  Poes snaaks skeur myself en dit is waar julius malaema bly n poes

 50. Chris
  Posted July 18, 2014 at 7:31 pm | Permalink

  Everyone is entitled to their own opinion Dr. Onk, i'm 24, i don't know much about apartheid or how the black culture suffered ect …. i have little knowledge on that … but that was my opinion. You have your opinions and i will have mine, But what pisses me the fuck off is that we get Julius Malema and Jacob Zuma that spends R250 million rand on houses and that pays a shit load of money for striking to commence …. just to satisfy their own wants … they demand, they kill, they take what is not theirs … the farms that are taken away from white farmers and 10 years later considered as being fucking worthless …. that is racism and BEEE shit. My friend i can make a list of kak …. but what is the point, what am i achieving in doing that? I am motivated to make a success of my life and to be a good influence on family and friends around me. I will work for what i want and i will earn my living. That is why i said they are a joke … 'demand' needs to be a crime

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>