Egoli skop die Garden World blompot.. (Uiteindelik)

In Snotstories deur Christo Brandbruggies24 Eiertjies

As jy gister na graft verby die dopshop gery het, het jy seker ‘n celebratory knertsie gaan aanskaf – ‘n bier, ‘n Ricky Le Roux, chrisvonkelwyn of selfs ‘n fokken panty dropper as jy moes. Solank jy net gisteraand half sewe ‘n glasie geklink het, want Egoli se laaste episode was op Mnet uitgepomp. Fok ja!

louwnaNa 18 jaar op die lug is daar nou besluit om die prop te trek op Egoli, en ek skiem dis hoogtyd ook. noraBrumilda van Rensburg hoef nie meer te stress oor haar plooie wat sy moet toesmeer nie. Fok sy moet deesdae daai gesiggie smeer soos die mamma in die Skippie advertensie – moerse dik layer my bra. En Hennie Smit (Bertie) hoef nie meer te faff oor Chester en puzzles bou en wat Pietie te sê het nie. Dink net hoe gatvol die ou moet wees om vir 18 jaar daai rol te speel. Nou kan hy terugkeer na sy beroep as wedding singer en dalk bietjie gewig verloor. Chester is blykbaar dood, maar ek dink daai great dane is in sy pens. En moenie vergeet van antie Nora met haar afdraande gesig nie. So moerse morbied met haar vrot vaddoek op die skouer. Dis blykbaar lekker zef daar in Brixton. Rex is een of ander Europese royality wat in sy 40’s nog in die Mansions bly en bodyguard speel. Maak fokkol sense vir my nie. Ek kan seker ‘n hele boek skryf oor Egoli, (o nee wag dis al gedoen) maar ek dink daar is al reeds genoeg van ons tyd gemors. Kortliks: Jane is die tronk, Chris Edwards is dood, almal het lang verkoue van die oor en weer genaaiery oor die jare – happy endings.

henniesmitEk weet nie lekker hoekom hulle die show stop nie. Ek skiem hulle het vet zak gemaak met Egoli Skouspel, en soos met alle tv shows melk hulle die koei moer toe, maak nie saak of die show oordadig, afgesaag en belaglik raak nie. Survivor fokken hoeveel is ons al nou by?? Het Frans Marx self gatvol geraak? Of dalk het dinge begin suurkak swaai toe dit in ‘n sepie verander het wat basies net ad space verkoop aan Dros, Proline Computers, een of ander gym in die Cresta Mall en fok weet wat nog. Anyway ek dink nie ons moet te veel vrae vra nie, net go with the flow. Probeer om amper twee dekades van marteling te verwerk. Nou kan ons almal ontspan, mamma gaan nie meer die kos verbrand nie.

Maar moenie te vrolik raak nie, daar is ‘n Egoli movie in die pyplyn …

Hierdie post is 265 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,192,429 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesEgoli skop die Garden World blompot.. (Uiteindelik)

Comments

 1. DannyRevelations

  Nou moet daai gods verdomde 7de Laan ook net in die pomp kak en sommer fokken Binnelanders ook. Jis maar 'n sepie is darem maar altyd kak.

 2. Skenier

  Nee nou gaan hulle eers 18, tel dit: 18, 'special commemorative' episodes uitsaai wat n terugblik is op die lief en leed van die laaste 18 jaar. My fok.

 3. Frikkie2000

  Fokkit ous, Egoli was kak, maar 7de traan is tien keer kakker.  Niemand maak uit van act daar nie, ek weet serious nie waar hulle daai actors kry nie.  HAAL AF!!

 4. Bret

  Julle is almal muf!
  Vir mense wat niks laaik van die kak soapies nie, weet julle darem donners baie van die karakters.
  Christo, shame, het iemand jou in 'n stoel vor die tv vasgemaak sodat jy gevorseer was om Egoli te kyk elke dag? Ek meen, hoe anders kan iemand wat dit so gehaat het soveel van die karakters in die soapie weet? Meskien was jy maar net 'n sucker vir punnishment. Get a life!!!

 5. Stewart

  Rook skyf voordat jy 7de Laan kyk… and pretend it's actually a malhuis made to seem like normal society for the residents… en dan is dit actually kak fokkin snaaks.
  Cause really, only mad people would behave they way those karakters do.

 6. Bret

  Christo,
  Vir iemand wat Egoli niks gesmaak het nie, weet jy darem moer baie van die karaktertjies.
  Kry 'n stokperdjie of iets man, fokkit, dan hoef niemand jou te vorseer om  kak soapies te kyk nie.
  Get a life…

 7. Trespassa

  Gerugte loop Frans Marx is ge-head-hunt deur die VSA se sepie slette.
  Too bad hy's ge-head-hunt in Noord- en nie Suid-Amerika nie, anders sou ons sy gekrimpte kop terug gekry het vir die museum sodat ons ons kinders kan wys hoe 'n kop lyk wat plastiese chirugie gehad het en dan gekrimp was!
  Arrie-warrie fokkers! 7de laan, jy's volgende ou maatjie – die volk sal nie langer vergiftig word nie!

 8. Phill McAvity

  En om te dink na al die tyd het Ge Korsten nog steeds gefeature – in die asbakkies, die kaggel, onder die mat…

 9. feisty sista

  Dammit as jy nie die k@k like nie, moet dit nie kyk nie. gaan sit eerder in jou kamer en trek draad met die FHM.

 10. dee

  die FHM is te stylish. loop koop die sif dvd's op die strate, jou naai!!

 11. Evert

  Ek dink julle mense kyk te veel tv.
  'Sista', ek kap sommer 'n dratie met die web.

 12. Ponkie Diel

  Egoli was net so kak soos al die ander programme van Dstv, tv, tv, tv, tv….. herhaal alles in hul moer totdat jy selfs die beste movie begin haat. Amer so erg soos die SABC wat die nuus herhaal. Wonder wat het van donkiepiel David Fok ek bedoel Vlok geword wat sy tande vir gedurig uitgepak het? As daar 'n eindie aan die kak is, is daar hoop vir diegene wat eendag hel toe gaan want die kak is erger as die hel vanself.

 13. Poepin'nvisblik

  "Ousus, oom Chris sê Egoli is in sy poes in, net so sê hy"

 14. Vuurwarm

  Ek kan eintlik nie glo wat alles hier gese word nie.  Dat mense die land se eerste ordentlike en mees gerespekteerde sepie so sleg se dat die see jou nie skoon kan was nie.  Hoe is julle groot gemaak en waar te hel kom julle vandaan. Sies – skaam julle.  Julle bly in Suid Afrika nie in een of ander land vir ongeskikte kru tale mense nie.

 15. ThinnLizzy

  Ag fok tog:  nog een wat bietjie sukkel met hardlywigheid.  Vuurwarm jou onderrok hang uit!

 16. elmayo

  hahaha fokken ha! hoe kan julle stry oor sulke kak?? liewe hemel! "Poepin'nVisblik", jou comment het ek gelees op die presiese regte tyd – en my hol geskeur. Dankie vir die vermaak. Egoli en al hierdie nuttelose gestryery het 'n baie vervelige aand belaglik laat lyk. Ons Afrikaanse volkie wat hoogs obsessief raak oor die plaaslike sepies soos die Amerikaners oor selftan, hofsake en Oprah. 

 17. sanniecrpuz

  poepin'nvisblik vir President!!!!!!!!!!!!!!!!! Siek en sat virrie egjok en gefok van die kinners van die verbeeldinglose Frans Marx. 

 18. qdeb

  dude, vir iemand wat soveel crap praat van egoli, weet jy darem te veel wat daarin aangaan, ekt ni 'n clue waaroor jy so tekere gaan nie ?? maar good luck with that. vertel ons van alles wat in die movie gaan nadat jy dit gekyk het, wat ek seker is jy gan nie mis nie. 

 19. Author
  Christo Brandbruggies

  Um ja BRET ek probeer my bes om te comment oor dinge waarvan ek eintlik iets weet, en ja my ma het Egoli geskyk vir jare, dis hoekom ek weet van Bertie, ens.  Of ek 'n fokken lewe moet gaan soek, maybe, dalk. Ek is eintlik besig, ek het 'n job. Een van die poes coolste job wat ek kon kry, maar dankie, ek sal jou raad volg en myself gaan naai in die hol. Jy't obviously ook beter dinge om te doen as om jou graft se cap te mors op die internet. Jammer ou

 20. Author
  Christo Brandbruggies

  By the way, mif, word gespel met 'n kolletijie "i" Boeta, eet fokken wakker pasteie.. Moenie dat 'n fokken chopper pilot jou korrigeer nie man, dis skaam stories…En ek is 22 jaar oud, maar ja jy weet seker meer. Groete

 21. Uncle

  Wat de fok is fout met al hierie Egoli defenders? Goeie hel, enigiemand met 'n halwe verstand weet dis die grootste klomp kak op tv. En die ouens wat vir Brandbruggies kap omdat hy die karakters ken… jirre man die stront was vir AGTTIEN (18) JAAR TYDENS ETENSTYD OP TV EN ALMAL SE MA'S/OUMAS KYK DIT!! Enigiemand wat nounog nie weet wie Bertie of Louwna is nie is aan die verkeerde kant van 90 of eenvoudig gestremd.
  Brandbruggies jy's 'n legend. Al julle Egoli lovers, fok julle en moenie vergeet om gereeld draties te kap oor julle albums vol Huisgenoot Egoli uitknipsels nie julle losers.

 22. Author
  Christo Brandbruggies

  Awe UNCLE ek check jy's 'n man wat uitmaak wat de fok aan die roer is.. Ek kan Egoli diss omdat ek dit fokken jare lank moes kyk, ek is nie 'n knapie wat met sy kaas piel deur die lewe hardloop en als besmet nie, ek doen my fokken huiswerk voor ek iets drop. Egoli is nie South African Heritage waaroor ons almal moet huilerig raak nie, dis 'n kak sepie wat opgeindig het as 'n kak sepie wat net gefloat het omdat hulle sell-outs geraak het vir al die local kak sponsors..Julle narrow-minded poese wat my wil aanvat kan liewer Jurie Els of Angus Bachan se blog gaan lees, dan sing julle soet deuntjies saam met die mossies en tattoeer SA vlae op julle boude, en laat ek maar die harde (minder gunstige) onderwerpe van die lewe aanpak..

Gooi Comment