Die Antwoord – next level interview na die USA overseas trippie.

In Watkykjy Interviews deur griffin15 Eiertjies

1As Die Antwoord fake is, beteken dit dat Oliver Tambo Airport, die hele Amerika en al die mense wat hulle in Amerika gesien het en aan hulle geraak het ook fake is. Even die outjie wat vir Yo-Landi probeer vinger het. Ons het ‘n interview gedoen met Die Antwoord, maar dit het fokken lank gevat, want dit is moeilik om al die foto’s so perfek fake te maak op ‘n PC computer. Ek weet nie hoe Amerika Coahcella gaan wegsteek volgende maand nie, want dis nogal heavy moeilik om so plek te fake. Dis like Area 51 waar die aliens mense genaai het en weggevlieg het terug na Brakpan toe. So as jy wil weet wat regtig fake is, luister volgende keer baie fyn as jy jou cherrie spyker en sy so begin skree oor hoe groot jou piel is en hoe lekker jy haar brand.

Dit is fake….

griff: So hoekom gee Die Antwoord nie interviews vir die ander mense nie? Is dit net Watkykjy wat op julle level skoon fight?2

Die Antwoord: Ons doen soms interviews. Ons het een gedoen met Die Huisgenoot en volgende week doen ons een saam met Dazed n Confused.

griff: Die Huisgenoot is nou seker baie ryk na daai interview. Ek dink hulle kon nuwe mousepads vir hulle staff koop. Dis mooi van julle. Gepraat van ander media en shit – wie was sover die grootste poese met julle gewees?

Die Antwoord: Niemand man. Almal is fokken lief vir ons. Almal weet Die Antwoord is die fokken antwoord.

3griff: So hoe fokken gangsta was die overseas gewees? Jissis, daai Merc lyk gevaarlik. Het julle gaan drag race of het julle like ‘n bra in ‘n black suit gehad wat julle rondgery het?

Die Antwoord: Die overseas het van sy gesig af gepomp! Alles was fokken verniet! Hulle het ons besigheidsklas daantoe gevlieg, waar jy n warm waslappie kry om jou boude skoon af te vee, en jy vlieg in n fokken bed met n TV en free dop. Die polisie by die customs in Amerika het ons herken en vir ons autograph gevra. Buite die lughawe was daar n bra in a black suit met n bordjie wat DIE FOKKEN ANTWOORD gese het. Hulle het ons die heeltyd rond gery in swart GMC tanks wat grooter as Koos Kombuis se ma se poes is. Ons het in Hollywood en NYC in 5 ster hotelle gelam en elke liewe fokken dag in larney resturante geblom. Ninja het gevra of hulle vir hom n Spongebob Square Pant onderbroek kan koop en die volgende dag het n man in n fokken groot Sponge Bob Squarepant kostuum by ons hotel kamer opgedaag met: Sponge Bob Squarepant t-hempies, Sponge Bob Squarepant inkleurbookie, Sponge Bob Squarepant juice4 bottle, Sponge Bob Squarepant kussings, Sponge Bob Squarepant soft-toys, plus Mr Crabs soft toy, Sponge Bob Squarepant keyrings , n Sponge Bob Squarepant mannetjie op n skate-board wat oor n klippie ollie, Sponge Bob Squarepant waslappies, Sponge Bob Squarepant koffie koppie beker, Sponge Bob Squarepant beursie, Sponge Bob Squarepant se Pineapple under the sea huisie op n bors-speld, Sponge Bob Squarepant foto raam, Sponge Bob Squarepant inkleur kokies,Sponge Bob Squarepant bubble whistle, n Sponge Bob Squarepant pantie vir Yo-landi……. Sponge Bob Squarepant fokken alles! Plus n Sponge Bob Squarepant DVD boks set met 100 episodes op! Maar hulle het nie vir my n fokken Sponge Bob Squarepant onderbroek gekoop nie.

5griff: Ek dink mens noem Yo-Landi se panty nou  ‘n Spunge Bob Squarepanty. Passop net lat dinge nie vierkantig raak in die undercarriage nie. Dit kan goor raak. En ongerieflik. Dis moeilik om rondom hoeke skoon te maak. Watse heavy Hollywood fancy mense het julle almal ontmoet met julle trippie? Wie was julle favourites?

Die Antwoord: David Lynch.

griff: Hy is mos daai Twin Peaks dude. Dis nogal dik Hollywood vibes daai. Watse ander cool tjommies het julle daar gemaak? Het julle 6enige vinnige secret gigs gejol daar? Iemand het iets getune van mense wat in kots gedans het in LA.

Die Antwoord: Ja ons het na hierdie een jol in Hollywood in gepull genoem Cinespace en almal het heeltemal fokken uitgefok. Die owner het vir ons vinnig n VIP hoekie opgehoek met n tou om dit plus n groot metaal emmer vol ys en free dop. Maar toe het een outjie skelm deur die toutjie gesneak en vir Yo-landi probeer vinger. Die drie groot swart bouncers het die mannetjie amper net te laat daar weg gedra. Yo-landi het bang geraak en die bra in swart suit het vir haar terug hotel toe geneem innie groot fokken GMC. Die DJ by die klub het Ninja 7forseer om oor die techno rave music te rap. Toe Ninja begin rap het, het daar n fokken mega zef rave mosh uitgebreek. Ek dink dis toe iemand gevommit het en almal in die kots gemosh het.

griff: Jirre, nou moet ek my brein gaan flush. Too many ugly images. Siesa! Julle het kief kleertjies gekoop. Ek was fokken jaloers toe ek al die Ren & Stimpy hempies gesien het, want ek het Ren & Stimpy soft toys eenkeer van NY af gekry by ‘n tjommie. Jissis. Watse cool shit het julle nog gekoop? 8

Die Antwoord: Ons het fokkol gekoop my blaar. Alles was fokken verniet want almal wou graag ons maatjies wees. Ek gaan die shit film wat ons gekry het en dit nou nou op ons interwebsite pos. Wag en sien jou naai.

griff: Jissis. Alles verniet. Ek dink ek sal nog van julle musiek hou, maar ek begin nou bietjie minder van julle hou as mense, maar dis seker net jealousy. Alles verniet… Jissis. Fok. My goose tune my nou ek is net ‘n jaloerse poes. Lyk my sy is nog lief vir julle. Is julle nou poesryk? Het julle meer geld as daai Kurt Darren gwar?

Die Antwoord: Ons het defnitief kooler t-hemde as Kurt Darren.

9griff: Wel, mens mag nie regtig die woorde “cool” en “Kurt Darren” in dieselfde sin gebruik nie. Blykbaar veroorsaak dit holknolle. Hoe lyk julle planne vir die overseas toere? Waar begin julle, watter venues gaan julle speel en mag ek en my goose saam met julle gaan? Ons was nog nie in Amerika nie. Asseblief man, help ‘n ou uit.

Die Antwoord: Ons speel by n festival in LA genoem Coachella in mid-April. Dan beplan ons n poes groot world tour na dit wat in Kaapstad gaan begin. Miskien kan jy en jou goose kom kaal back-up dancing doen in hokke aan elke kant vannie stage. Ons kan daai pers flourescent liggies binne die dak van die hokke hang en julle kan pienk neon glow-in-the-dark rave verf op julle self smeer terwyl julle dans.

griff: Nee, my piel is te klein, maar my goose het lekker tiete. Miskien sal sy… Jissis, Coachella is poeskief. Vir die Amerikaanse 10zeflings – daar is julle fokken Antwoord. Julle naaiers het 2 weke dan kom skop Yo-Landi en Ninja julle oortjies stukkend met next level beats. Want hulle is lief vir julle. Wat van Nederland? Gebeur dit na die Cape Town stuff? Daai kaaskoppe is ook heavy lus vir julle. Almal wil net vir julle Rondkyk Rothmans voer.

Die Antwoord: Ja ons sal defnitief n draai swaai daar by die kaaskoppe. Yo-landi is lief vir kaas en Ninja wil graag n zolletjie rook en n bietjie gaan stap daar deur die rooi lig area. Nie om enige iets snaaks te gaan kyk nie, net om meer culturally clued-up te wees vir ingeval dit eendag in n deeglike aandete gesprek opkom.

12griff: Hoekom het ek nog nie nuwe songs in my inbox gekry wat julle geskryf het oor die overseas nie?

Die Antwoord: Ons maak 3 nuwe boners liedjies vir ons $O$ album oppie oomblik. Ons was besig vandag met n treffer genaams “FOK JOU!”. Dis heavy onvolwasse.

griff: Nice, want “Jou ma se poes in a fishpasate jar” was nogal heavy volwasse gewees. Julle sing so oor geboortekanale en stuff. Gods, daai $o$ album het al klaar poesbaie tracks op. Julle sal dit dalk op Blues Raid of iets moet sit. Wanneer kom die die fokken CD’s, DVD’s en ninja en Yo-Landi opblaas poppe uit? Daar is poesbaie mense wie se zak hulle sakke brand.

Die Antwoord: Fok man ons weet! Dit vat so fokken doos lank om n fokken international release plan te ‘synchronise’. Ons weet nie eintlik wat dit beteken nie, maar dit maak ons fokken jags!!! Die album gaan fokken spesiaal wees, so moenie warrie nie, byt net vas, you won’t be sorry for long!

griff: Julle moet my nie in die kak drop nie – julle onthou dat julle laasjaar belowe het dat julle en Die Wedding Dj’s by my en my goose se troue gaan jol. Ek sal die datum later vir julle gee. Dit gaan heavy secret wees en net cool buddies mag kom.

Die Antwoord: Jy fokken weet ons is daar my blaar! Maar wat gaan jou ma se as ons ‘JOU MA SE POES IN N FISH PASTE JAR’ drop?

griff: Ek het dit vir haar gespeel, maar ek het vir haar gelieg. Ek het gese dit gaan oor DJ Hi Tek se granny, maar ek voel nou sleg 13daaroor. Ek sal vir haar die waarheid moet vertel. Of vra om die tuinslang te skuif terwyl julle die tune sing. Terwyl ons nou so oor die Wedding Naaiers praat – waar kry julle daai mooi hempies vir hulle? Chopper het hard geveg om die trane terug te hou. Ek weet SD3000 het gaan skommies maak in die meisiesbadkamer, want toe hy terugkom was daar manbotter op sy kraag. Ek moes dit met ‘n servet afvee.

Die Antwoord: Ja daai hempies is heavy zars. Daar is net 2 van hulle innie hele wereld, so SD3000 moenie so heavy op syne mors nie. As hy dit nou opfok kan hy nooit weer een kry nie.

griff: O ja, die fokken 2 poes heavy gigs by Alexander Theatre. Jirre dit was fokken mal. Wat was jou favourite deel gewees?

14Die Antwoord: Ons beste deel was ons bodyguard Saki. Jy weet daai flieke Rambo en Commando? Eendag gaan ek n next-fokken level zef aksie-fliek maak genoem SAKI! Saki is die mees hardcore mens wat ek nog ooit in my hele lewe ontmoet het. Ek wens ek kon jou die stories vertel wat hy vir ons vertel het, maar dis alles Top Secret special forces shit.

griff: Ek het al gehoor van Saki. Ek hoop dat ek nooit scrap met hom sal optel nie.

Die Antwoord: Ja daai Saki is defnatief the wrong ninja to fuck wif!

griff: Wanneer kan die blare verwag om like ‘n lekker paar movies te check van julle overseas vibes?

Die Antwoord: Volgende week. Yo-landi wil net eers haar hare doen.

griff: Waneer begin julle werk aan julle movie The Answer, en gaan julle nog saam met Neill Blomkamp werk?

Die Antwoord: Ons is besig om aan die script te werk. Ons kry duk fokken zak van n klomp movie companies in the USA ommie fliek te15 maak. Niell Blomkamp is poes besig op n nuwe fliek van sy eie oppie oomlik, so die music video wat hy vir Die Antwoord maak gaan eers later innie jaar gebeur.

griff: Gaan julle die music video in die overseas maak?

Die Antwoord: Ons mag glad nie daaroor praat nie. Ons het n vormpie geteken wat gese het ons mag nooit ooit daaroor praat nie. Neil is baie streng. Hy praat ook fluent Xhosa. Die ou is fokken amazing!

griff: Dit klink vir my soos daai vormpie wat ek vir julle moes teken. Ek is fluent in kakpraat, maar julle weet dit klaar. Treat party mense wat julle ken julle nou anderster? Is daar tjommies wat nou like shit by julle soek? Het Yo-Landi se granny julle gevra om vir haar ‘n Toyoya Hybrid te koop?

16Die Antwoord: Almal is fokken lief vir ons. Hulle wil net die heeltyd n klomp fokken fotos op hulle selfone saam met ons vat. Yo-landi se granny was gister dood.

griff: Shit, so waar gaan Yo-Landi nou bly dat haar granny dood is? Dis kak nuus. Sorry. Wat het DJ Hi-Tek gedoen terwyl julle in die overseas was?

Die Antwoord: Hy het by die huis gebly want hy is fokken bang vir vlieg. Maar ons het vir hom n flippin kewl present gebring. My friend Jimmy vannie oorsee het vir my hin Dr Dre PC Computer gegee en paar “Beat by Dre” headphones gegee verniet. So ek het sommer daai babies vir DJ Hi-Tek geswaai. Toe hy die Dr Dre PC Computer gesien het, het hy begin huil en vir my n drukkie gegee. Hy’d gese dat dit die beste dag van sy lewe is. DJ Hi-Tek se ouma het ook begin huil.

griff: Hy sal seker nou tweekeer dink voor hy weer fokken wegloop. O ja, vra asseblief vir DJ Hi-Tek om my Ghostbusters lunchbox terug te gee. Hy het dit daai eenkeer uit my kar gesteel toe ek hom by die stasie gaan aflaai het. Ek dink nie dit was aspris nie.  Dis eintlik my nefie s’n en hy is baie huilerig daaroor. Het julle gesien hoe fokken baie mense remixes doen van julle tunes en op Youtube naai? Sal julle like ‘n free track maak wat fans ‘n kans sal gee om hulle eie remixes te maak? Like iets wat heavy remix friendly is?

Die Antwoord: Ja defnitief. WILL.I.AM wou ons hele album remix maar ons het nee gese.

griff: Wat kan die zeflings verwag van julle af in die volgende twee weke voor julle Coachella aan die brand gaan naai?

Die Antwoord: Daars n klein oulike zef verransintjie of twee innie slym-konyn. Wag en sien, jou naai.

Hierdie post is 242 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,182,932 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 • 17
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares
 •  
  17
  Shares
 •  
 •  
 • 17
 •  
 •  
griffinDie Antwoord – next level interview na die USA overseas trippie.

Comments

 1. Author
  griffin

  A special note to our beloved people from the overseas – this interview was done in Afrikaans. Here is an English version that I translated:

  If Die Antwoord is fake, it means that Oliver Tambo Airport, the whole of the USA and all the people that saw them there and touched them are fake as well. Even the little guy that tried to Fingerbang Yo-Landi Vi$$er. We did an interview with Die Antwoord and it took fuckin long, because it is impossible to fake all those photos on a PC computer. I don’t know how America is gonna hide Coachella next month, because it is kinda fuckin difficult to fake such a place. It is like Area 51 where the aliens fucked humans and then flew back to Brakpan.

  So if you wanna know what is truly fake, just listen next time very carefully when you are fucking your girlfriend and she starts screaming and moaning over how big your dick is and how she is enjoying being fucked by you.

  That is fake ….

  griff: So why does Die Antwoord not grant interviews to other people? Is Watkykjy the only guys that fight clean on your level?

  Die Antwoord: We do do interviews sometimes. We did one with Die Huisgenoot magazine and next week we’re doing one with Dazed & Confused.

  griff: Die Huisgenoot must be rich after that interview. I think they will be able to buy mousepads for their staff now. Thats very nice of you huys. Speaking of media and such shit – who has been the biggest poes (cunt) with you so far?

  Die Antwoord: Nobody, man. Everyone fucking loves us. Everybody knows Die Antwoord is the fuckin’ answer.

  griff: So exactly how fuckin gangsta was the overseas? Jissis, that Merc looks dagnerous. Die you go drag racing or dit you like get a dude in a black suit that drove you around?

  Die Antwoord: Die overseas pumped off its face! Everything for fucking free! They flew us over in business class, where you get a warm cloth for the crusties in your ass, and you fly in a fucking bed with a TV and free booze. In Americam the customs police recognised us and asked us for our autograph. Outside the aiport a dude with a black suit waited for us with a sign board that read
  “DIE FOKKEN ANTWOORD”. The whole time we were shauffered around in black GMC tanks that were bigger than Koos Kombuis se ma se poes. We lounged in 5 star Hollywood and NYC hotels and ate at larney restaurants every single fuckin day. Ninja asked the people to please get him Songebob Square pant underpants. The next day, a guy arrived at our hotelroom in a fuckin huge Spongebob Squarepants suit. He gave us: Sponge Bob Squarepant t-shirts, Sponge Bob Squarepant colouring books, Sponge Bob Squarepant juice bottle, Sponge Bob Squarepant pillows, Sponge Bob Squarepant soft-toys, plus Mr Crabs soft toy, Sponge Bob Squarepant keyrings , n Sponge Bob Squarepant dude on a skate-board that ollies over a boulder, Sponge Bob Squarepant facecloths, Sponge Bob Squarepant coffee mugs, Sponge Bob Squarepant wallet, Sponge Bob Squarepant’s Pineapple under the sea house on a broach, Sponge Bob Squarepant photo frame, Sponge Bob Squarepant koki pens,Sponge Bob Squarepant bubble whistle, n Sponge Bob Squarepant pantie for Yo-landi……. Sponge Bob Squarepant fuckin everything! Plus a Sponge Bob Squarepant DVD boks set with 100 episodes! But they didn’t get ninja the Songebob Squarepants underpants.

  5griff: I think, from now on we can call Yo-Landi’s panty a Spunge Bob Squarepanty. Be careful for things not to go all square down there in her undercarriage. It can get nasty. And uncomfortable. It is damn diccicult to clean around corners like that. Which heavy Hollywood fancy people did you guys meet on your little trip? Any favourites?

  Die Antwoord: David Lynch.

  griff: He is that Twin Peaks dude, isn’t it. That’s heavy Hollywood vibes for you. Which othe cool friends did you make there? Did you play any quick & dirty secret gigs? Someone mentioned something about poeple who went apeshit in their own puke in LA?

  Die Antwoord: Yes, we pulled into the one party in Hollywood called Cinespace and everyone totalyl fucked out. The owner haphazardly organised a VIP corner with some rope plus he gave us a mig metal bucket loaded with ice and free booze. One guy sneaked underneath the rope section and tried to fingerbang Yo-Landi. Three huge black bouncers carried they guy out, like just almost too late. Yo-Landi got a little scared and the dude in the black suit took her back to the hotel in the fuckin big GMC. The DJ by at the club forced Ninja to rap over the techno rave music. As he starting throwing his rap, a huge fukcin mega zef rave mosh broke out. That is when someone puked and everybody moshed in the puke.

  griff: Jesus, now I need to go flush my brain. Too many ugly images. Sis! Fuck! You bought some cool digs. I was fuckin jealous when I saw all the Ren & Stimpy shirts, becasue a friend once bought me Ren & Stimpy plush toys on a trip to NY. Jesus. What other cool shit did you buy?

  Die Antwoord: We bought fuckall, my friend! Everything was for fuckin free because everyone wanted to be our friends. I will fil all the shit that we got and put it up on our interwebsite. Wait and see, you fuck.

  griff: Jesus. Everything foor free. I think I will still sort of like your music, but I am starting to dig you less and less as people, but its probably just jealousy. Everything for free… Jesus. My girlfriend was just telling me now that I am a jealous poes.Seems like she stille likes you guys. Are you guy like fuckin rich now or what? Do you have more moeny than that gwar, Kurt Darren?

  Die Antwoord: We definately have cooler t-shirts than Kurt Darren.

  griff: Well, you are not really allowed to use terms such as “cool” and “Kurt Darren” in the same sentence. Apparently it gives you piles. What are your plans for overseas tours? Where do you start, which venues will you perform at and can my girlfriend and I join you? We haven’t been to the USA yet. Please man, help a brother out.

  Die Antwoord: We’re playing a festival in LA called Coachella in mid-April. then we plan a poes big world tour after that which will kick off in Cape Town. Maybe you and your girlfriend can be naked back-up dancers in cages on both sides of the stage. We can get those purple flourescent lights to hang from the cages’ ceilings and you can rub pink neon glow-in-the-dark rave paint all over yourself while you dance.

  griff: No, my dick is too small for that, but by girlfriend has nice tits. Maybe she will do it… Jeus, Coachella is fuckin cool! VFor the American zeflings – there is your fuckin answer. You fuckers ahve 2 weeks before Yo-Landi & Ninja comes to kick your ears broken and bleeding with their next level beats. Bacause they love you. What about the Nettherlands? Does it happen after the Cape Town stuff? Those Cheeseheads are hungry for you guys. Everyboday just wants to feed you look-around-grass.

  Die Antwoord: Yes, we will definately swing by the Cheeseheads. Yo-landi loves chees and Ninja wants to smoke some whacky tabacy and take a leisurely stroll through the red light district. Not to go check out any weird activities, more to be culturally clued-up te for in case it somehow pops up during a dinner conversation at the table.

  griff: Why haven’t I received any new tunes you wrote about the overseas in my inbox yet?

  Die Antwoord: We are making 3 new boner tracks for our $O$ album currently. Today we were busy with a new hit called “FOK JOU!”. It is very immature.

  griff: Nice, becasue “Jou ma se poes in a fishpasate jar” was kinda very mature. You rap about someone’s mother’s birth channel and what not. God, that $o$ album already has poesloads of trakc tracks. You will have to cut it to Blues Raids or some shit. When the fuck can we expect the new CD’s DVD’s and Ninja & Yo-Landi blow-up dolss to hits the market? There are poesloads of people with buring pockets.

  Die Antwoord: Fuck man, we know! It just takes so fucking long to “synchronise” a fuckin international release. We don’t really know wat it means, but it is making us fuckin horny!!!! The ablum is gonna be fuckin special, so don’t worry, hang in there, you won’t be sorry for long!

  griff: You guys musn’t drop me in the shit hey? – you remember last year that you promised that you guys and the wedding DJ’s would perform at our wedding? I will give you the date later. Its gonna be a very secret affair and only cool buddies are allowed.

  Die Antwoord: You fuckin know we’ll be there, my friend! But what is your mom gonna say when we drop ‘JOU MA SE POES IN N FISH PASTE JAR’

  griff: I played it to her once, but I lied to her. I told her it was all about DJ Hi-Tec’s granny, but know I feel bad about it.I will have to tell her the truth. Or maybe ask her to move the irrigation while you guys quickly do that song. While we’re on the Wedding DJ’s subject – where did you find those evry pretty shirts you gave to them as presents? Chopper was fighting very hard to hold the tears back. I know SD3000 went to the ladies toilets and jerked off, becasue when he came back he had some man batter on his collar. I had to wipe it off with a serviette.

  Die Antwoord: Those shirts are fuckin up there! There are only two of those in the whole world, so SD3000 mustn’t mess on his shirt like that. If he fucks it up now, he can never ever get a nwe one again.

  griff: O yes, the 2 poes heavy gigs at Alexander Theatre. Jesus, it was fucking crazy! Which was your favourite part?

  Die Antwoord: The coolest thing was our bodyguard, Saki. You know those two movies Rambo and Commando? One day I am going to make a next-fuckin level zef action movie called “SAKI” Saki is the most hardcore person that I have ever met in my whole life. I whish I could tell you the stories that he told us, but those are all top secret special forces shit.

  griff: Yes, I’ve heard of this guys. I never ever want to look for shit with him.

  Die Antwoord: Yesm dat Saki is defninately the wrong ninja to fuck wif!

  griff: When can the people expect to check out some of your video vibes from the overseas?

  Die Antwoord: Next week. Yo-landi just needs to do her hair first.

  griff: When do you start working on you move, The Answer and are you still gonna work with Neill Blomkamp?

  Die Antwoord: We are working on the script. We are getting loads of cash from a couple of movie companies in the USA to produce the movie. Niell Blomkamp is poes busy with a movie of his own currently, so the music video that he is gonna make for Die Antwoord will only happen later in the year.

  griff: Are you gonna shoot the music video in the overseas?

  Die Antwoord: We are not allowed to talk about it. We signed a piece of paper that says we mat never ever talk about it. Neill is very strict. He also speaks fluent Xhosa. He is fuckin amazing!

  griff: It sounds like that piece of paper that I had to sign with you guys. I am fleunt in talking absolute shit, but you know that already. Do people who know you now treat you differently? Are there like friends that now want shit from you? Did Yo-Landi’s granny ask you guys to buy her a Toyota Hybrid?

  Die Antwoord: Everyone fuckin loves us. They just want to take photos with us on their cellphones the whole time. Yo-land’s granny died yesterday.

  griff: Shit, so where is Yo-Landi gonna live now that her granny is dead? That is shitty news. Soryy. What did DJ Hi-Tek do all the time while you guys were in the overseas?

  Die Antwoord: He stayed at home becasue he is fuckin scared of flying, but we got him a flippen cool present, hey. My friend Jimmy from the overseas gave me a Dr Dre PC Computer and “Beat by Dre” headphones for free. So we gave those babies to DJ Hi-Tek. When he sae the Dr Dre PC Computer, he started crying and gave me a hug. He said it was the best thing ever in his whole life. DJ Hi-Tek’s granny also started crying.

  griff: He will now probably think twice before running away again. O yeas, pleas ask DJ Hi-Tek to give you back my Ghostbusters lunchbox. He stole it from my car that one time when I dropped him off at the station. I don’t think he did it on purpose. It is actually my little nephews lunchbox and he get very teary eyed when someone mentions it. Did you guys see how a whole fuckin lot of people are doing remixes of your tunes and poump it out on Youtube? Would you guys consider making a free track that would give fans the opportunity to make their own remixes? Like make something that is heavy remix friendly?

  Die Antwoord: Yes, defnitely. WILL.I.AM wanted te remix our whole album but we said no.

  griff: What can the zeflings expect from you guys in the next two weeks before you go fuck Coachella on fire?

  Die Antwoord: There are a couple of small, cool zef surprizes or two in the slime bunny. Wait and see, you fuck!

 2. Pingback: Tweets that mention Die Antwoord – next level interview na die USA overseas trippie. -- Topsy.com

 3. Chielie

  Dankie Griff. Ik spreek geen Afrikaans, maar kan het lezen als het langzaam gaat. Ik vind het een prach-ti-ge taal. En een prachtig interview, met kekke foto's. Jij gaat het nog zwaar krijgen, met al dat gefake zeg. Blijf doen wat jullie allemaal doen! Het is heerlijk!

 4. Chielie

  Dankie Griff. Ik spreek geen Afrikaans maar kan het lezen als het langzaam gaat. Ik vind het een prach-ti-ge taal. En een prachtig interview! Jij gaat het nog druk krijgen zeg, met al dat faken ;-). Blijf doen wat jullie allemaal doen! Het is heerlijk!

 5. octo7

  although i speak english, I enjoyed the hell out of this

 6. Kaaskop

  Hilarisch!
  Afrikaans is geweldig.
  Snel naar Nederland komen!

 7. Socrates

  I'm left speechless each time I come here.
  Die Antwoord's going to be bigger than Eminem.
   

 8. schmoo

  thanks for the translation of the interview.  i hope the overseas tour will stop in montreal

 9. Poison Ivy

  Eminem se ma se mol….., Die fukken Antwoord is op n nothalevel.. Keep up the gud work me peddigree chums..

 10. Zoey

  I fucking love these guys. Thanks for translating it into English, though I feel bad that I don't understand / haven't learned Afrikaans to get the full effect — Though having never been to South Africa, I'm sure I'm missing out a lot on that cultural aspect as well.

  I really do appreciate that they are not trying to USA-ize their music/performance — I think Ninja talks about it in one of the interviews, how so many groups use American accents or speak only in English… I dunno, even though I don't understand a lot of what is said I feel like the message gets across a lot more pure (and I could look for a translation if need be).

  I don't know, just rambling I guess. Awesome interview, I wish I could've witnessed it. <3

 11. hannah

  Fok yeah! Thanks for the translation. I have a command on my computer that will read my selection in a robot voice, and I must say, listening to the interview over my morning tea, was special, to say the least. xx

Gooi Comment