Watkykjy Potkak Podcast#2

In Pot Kak Podcasts deur griffin

Raait, jy het seker klaar jou toebas ge-tand. Gaan stoei gou-gou met die bruin beer, maak 'n koppie koffie en kom sit hieso.  Dis weer sulke tyd. Net so oor die 12 minute lange Watkykjy podcast om jou Vrydag so bietjie korter te maak. Kakpraat deluxe.

Dit was die tweede en laaste een ooit wat ons so net oor die 6 jaar terug gegooi het. Ons word nog steeds te dronk om nommer 3 te record, maar maar agter os kom ook in die kraal, of op die koei se rug. Kom ons kyk of die vingers uit die holle getrek gaan word binne die volgende twee weke…

Fokkit, dis amper naweek, seuns en dogters! Ons gaan net-nou duik maats, byt net so bietjie vas. Die naweek is amper op ons soos kak op duidelik. Onthou om vanaand of more aand Die Antwoord te gaan speck as jy in Jo'burg is, of gaan headbang by Chopper Charlie en Bra Phil se Ram Jam II.

Watkykjy Potkak Podcast#2:

http://www.watkykjy.co.za/podcast/potkak02.mp3

fokkentit

Hierdie post is 140 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,050,141 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy Potkak Podcast#2