Watkykjy Potkak Podcast #1

In Pot Kak Podcasts deur griffin

Soos wat ons deur die 6 jaar backlog krap en Watkykjy van agter af doen tot agter die eiers om alles op datum te bring, kom ons op ou stront af wat ons weer wil revive. Vat nou maar die simpel recordings en podcasts. "Nou daar is nou vir jou 'n piele idee" het griff en chopper so week of wat terug gedink. Chopper het van Kaapstad af gevlieg Joburg toe en by griff se spot ingewals met die idee dat ons 'n podcast gaan gooi. Daar was net een probleem – Chopper het dit goed gedink om vir griff 'n bottel Klipdrift Premium saam te sleep. Kak move. Twee ure later was daai outjie so leeg soos Nadya Suleman se tiete na haar eerste borsvoeding en griff en chopper het onverstaanbare kak kwytgeraak vanuit die jakoetsie. Na hulle die volgende dag weer na daardie aardige recording geluister het, wou hulle dit gaan toesluit saam met die JFK tapes. En nooit weer recod nie. Heavy skaam.

Maar hulle gaan binnekort nogtans weer probeer sodat julle so 15 minute elke nou en dan op 'n Vrydag so uur of twee voor duiktyd na iets kan luister. Julle gaan of daarvan hou of julle gaan in julle monde opgooi. Whichever way hy blaas, maak nie 'n verskil aan ons nie.

Woord op die straat is dat Jack Parow ook binnkort gaan inrol by griff se pozzie, maar ons voorsien byvoorbaat 'n groot aborsie, siende dat beide partye like van soep-soep aan hulle brannas. Die djirre weet …

In die meantime, so paar ledige uurtjies voor jy jou naweek aanpak, kan jy luister na Watkykjy se eerste Potkak Podcast wat so 6 jaar terug ge-record is. Ons maak maybe weer so volgende week se cunt. Speel hom wyd.

Watkykjy Potkak Podcast#1:

http://www.watkykjy.co.za/podcast/potkak01.mp3

bloody-mary

Hierdie post is 818 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,785 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy Potkak Podcast #1