Watkykjy holpaper vir jou putertjie

In Watkykjy Tips deur griffin1 Eiertjies

‘n Paar van julle het ons gepla vir Watkykjy wallpapers vir jou laptop of desktop putertjie.

Anja Slaptiet het so 5% van haar kragte ingespan en vir julle vinnig hierdie outjie gemaak. Hy is beskibkaar in 2 verskillende sizes, so check maar watse een graft die beste vir jou. Ons moet ook seker dankie tune vir Mevrou Dominee van die Kaap wat haar kont vir ons beskikbaar gestel het vir die fotoshoot. Sies man, moenie sulke vieslike gedagtes kry nie. “Kont” beteken “boude” in Nederlands, jou vuilbrein naai!

Wallpaper-1440x900

 

Wil meneer net na die boudjies kyk?  Watkykjy Wallpaper-1440×900.jpg  

Wil meneer die boudjies gryp en hulle so bietjie pak gee? Watkykjy Wallpaper-1600×1200.jpg

Hierdie post is 115 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,184,466 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy holpaper vir jou putertjie

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Ahhh HAHHH! Terwyl julle almal lekker paartie hou by Up The Creek 2012 en daar fokkol rol op WKJ moet ons eensame konte sonder 'n lewe maar deur die argiewe fokken schlepp vir iets om ons saai bestaan bietjie op te kikker – soos om "spot the difference" tussen die ou banner en die nuwe een te speel. Ek spot die Klippies, Jägermeister en dildo, maar tot dusvêr fokkol anders (behalwe dat my derde glas sauvignon (hic) blanc leeg is…

Gooi Comment