Tow truck vultures is altyd zef

In Spec-takel deur griffin9 Eiertjies

Howzit G

Kyk die klomp commin gemors. Self geneem in Bloem by ‘n party die een aand so maand gelede toe sien ek die dudes en neem toe nou ma ‘n kiekie van hul. Ek haat die tow-in sharks.

Lees die fine print.

Geniet hom

bulldogs

Hierdie post is 72 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,192,433 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinTow truck vultures is altyd zef

Comments

 1. ThinnLizzy

  Hel hey.  Die ou links het vir obvious redes (net aan hom bekend) ou Wagter se dog chain geleen.  En hoekom lyk dai chap op sy bo-arm so baie soos dai sticker tattoos stront wat kids graag met die skoolholidays dra?
  Die ou met die geel T is seker die owner.  Die dat hy uitsteek soos 'n eina voelkop.

 2. Honnestront

  In die geval dat hulle jou kar moet sleep, en jy voor by een van hulle in die Vulture Mobile moet sit. Klim eerder uit en stoot daai fokken fucked up kar/scrapyard toe.

 3. Author
  griffin

  Wanneer my kar gesleep moet word, sal ek die ouens bel wat deur my versekering ge-cover word. Ek sal nie laat Natnaai Naude met die kraagkroon my kar skraap nie. Vultures bly vultures. Hulle word so genoem vir ‘n rede.

 4. Bla

  Lagging my arse off at their slogan "Ons kom vinning".
  We cum quickly.
  That's why you don't have girlfriends, you wankers!

 5. eFfie van Steek

  Sjoe ja. Ok hulle het my al twee keer gered van die pote toe ek gecrash het agv bestuur onder die invloed… so ek is my werk, skoon kriminele rekord, vriende, virgin poephol, my fokken LEWE verkuldig aan die zef etters. Shame man moenie so hard wees op hulle nie, hulle wil maar net help.

Gooi Comment