Ek is ‘n darkie

In Briewe deur griffin5 Eiertjies

Outjies, ek is ‘n darkie bra en ek voken dig julle webpage dis lekka zef….keep up the good work. This must actually be rated as one of the most awesome sites from ZA. Sharp.

Felix.

Hierdie post is 93 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,269,723 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEk is ‘n darkie

Comments

 1. Shelley

  Jou musiek is vokken lekker bra! Jou website is kak cool ook. Julle is die bomb.

 2. Phillip

  Oi Mates,
  Befokte website. Dit is die only thing wat expats sane hou hier in die buiteland

 3. Felix

  Thanks a lot gRiffin , pity I are not in Snor city anymore bra, would get u a lekka Zamalek @ Oppisqure onetime. @ JC ja my boeta en Darkies kan mos swem. oh ja, jus for da kudo’s JC I have done Oppikoppi a few times ( and survived) since 2006…my vokken goed boere bra’s chune ek is ou ” Boris”.Dis a lang storie by die Kopi met ‘n game van 30 Seconds, Camp fire, Zol,Beers and a bottle Cuervo.

Gooi Comment