Die Watkykjy Time Machine

In Snotstories deur griffin

Ai’t kykie né, ons het ‘n Watkykjy Time machine gebou want klomp van ons ou kak het uitgefok en by die Ford Ghia se venster uitgewaai soos ons getrek het van plek na plek oor die jare.

Watkykjy gooi nou al vir 10 jaar lank mielies en hierdie tiep van verlore stront is maar te verwagte. Die enigste probleem met ons time machine is dat hy uit ou stukke wasmasjiene (die dubbel balie tipes), verlepte effie en gebreekte Verimark hair straighteners aanmekaar gesit is. Die wiele poes ook heeltyd af en ons moet stadig ry. O ja, ons het vergeet om te mention dat hy stuck is in die jaar 2000. April om presies te wees. En hy is besig om stadig op sy pad terug te kruip na die future toe. Nou check, soos hy nader aan twenny ten kom en so deur die jare beweeg, sal hy momentum optel. Soos die jare aantel skraap ons time machine beter parte en technology op en raak effens vinniger en laai al die ou kak op wat oor die jare by ons vensters uitgewaai het. Ons praat hieso van die jare 2000 tot omtrent so 2006 se cunt.

Nou hoe die time machine verder werk is min of meer so (probeer byhou, dis heavy verrykende werk vibes):

Ons het drie mense nodig om die Watkykjy Time machine te beman want die engine kan nie afgesit word nie, so iemand michael_jacksonmoet heeltyd bestuur. Die tweede persoon is die lookout. Hy moet uitkyk vir klein stukkies Watkykjy wat rondlê. Dit kan enige iets wees wat lyk soos stukkies blink papier tot groot stukke kak. Die derde persoon moet dan afspring as hy ‘n stukkie Watkykjy iewers in die gras sien, terughardloop na die time machine toe, vir die lookout ou aangee en dan opspring. Hy moet dit dit dan vir ons met ‘n speisale toekoms toegeruste Nokia 3310 oor MTN se netwerk SMS, so julle kan seker die extra delay verstaan (onthou dis die jaar 2000). Hierdie drie baie bekwame persone is Farah Fawcet, Patrick Swayze en Michael Jackson. Farah bestuur (en is self ook op die uitkyk), Michael Jackson is op lookout en Patrick tel al die kak op en doen die hardloop werk. Farah sal byvoorbeeld tune: “Jirre Patrick, daar is ‘n snotstorie! Fokkit! Spring, jou fokken hond!”
Patrick sal slegs uitspring as Michael dit confirm. Dit word gewoonlik aangekondig met ‘n luidrugtige FarrahFawcettPicture“AAAaaaaauhoeee!” of ‘n high-pitched “HEEE-HEEEEE!!”. Patrick het ook al aangeleer om net te check wanneer Michael sy eie toggos gryp ook. Patrick sal dan uitspring, die time machine weer patrick-swayze-dirty-dancinginhardloop met whatever hy opgetel het vir Michael aangee om vas te hou terwyl hy weer terugklom. Daarna sal Patrick dit vir ons aanstuur.

Ons weet dit klink soos ‘n moerse elaborate fokop, maar dis ongelukkig die een en enigste manier om Watkykjy weer 100% aanmekaar te sit …

Ons wens Patrick, Farah en Michael ‘n veilige en voorspoedige reis toe en hoop hulle maak dit veilig terug tot by at least 2006 sodat ons weer heel kan wees. You complete me.

Wat hulle sover vir ons terug gestuur het is:

Alles van Maart, 2000 en  Alles van April, 2000.

Dit behoort darem so lunchtyd of drie se boredom teen te werk. En hopelik teen daardie tyd sal Team Time Machine vir ons weer so paar stukkie aanstuur om te update.

O ja, welkom aan al die nuwe naaiers ook.

donkiepiel

Hierdie post is 339 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,235,268 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie Watkykjy Time Machine