November Rain

In Kief musiek deur griffin

Smaak my dit reen vandag omtrent oor die hele Suid-Afrika. Hieso is vir julle ‘n lekker tune: November Rain van Guns ‘n Roses. Ek het maar net Slash se solo hieso gegooi wat die jirre weet daai tune is fokken lank en meeste van julle sit seker met end-of-the-month Salty Cracks bandwidth. Ek dink die tune het hier in 1991 of 1992 se kant uitgekom. Onthou jy hom nog? Ja man, jy het nog lekker rondgekrap in jou meisie se panty op daai arries toer. Knopies losgemaak en kleertjies op en af geskuiwe. Ook maar lekker fokken gerieflik gewees ne? Daai hele song is amper blerrie tien minute lank.

(In ‘n Jan Spies stem): Dit was mos meer as genoeg tyd gewees om daai boekie behoorlik te blaai.

Hierdie post is 57 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,222,641 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNovember Rain