VW GTi bliksem in ABSA vas.

In Park soos 'n poes deur griffin

So ja, ‘n fokken kont het my fokken Volkswagen GeeTee Eye gefokken steel. Ek is so die poes in dit is nie snaaks nie!!

Die fokken cops kom klop my 4 uur die oggend wakker – en dit is net fokken blou ligte buite. Lyk soos fokken Armageddon. Ek skrik myself natuurlik in my poes in, want ek dog hulle is hier oor die klein bietjie dagga wat ek wegsteek in die koekie blik. Maar toe was dit nie vir die dagga nie, maar om te kom se my kar sit in ABSA bank se muur vas. Die poes het my fokken kar gesteel, en af in die straat gejaag, die cops het hom gesien en agterna gesit. Hy het natuurlik nie ‘n fokken licence nie, en toe hy die cops sien, skrik hy sy gat seker af en jaag binne in ABSA bank in vas. Die kar is natuurlik ‘n fokken wrak, en die fokken tjop het nie ‘n fokken skraap aan hom nie. Die poes. Ek hoop sy voël val af. Anyways, die fokken illegal immigrant het seker net die aand in die tronk geslaap, en die volgende dag weer op vrye voet.

Ek sweer, as ek ‘n fokken gun gehad het, het ek fokken losgetrek op sy gat.”

Onthou maats, as ‘n poes jou kar steel, is die kans groot dat hy in ABSA sal vasbliksem. Dis seker maar hoe hulle re-posess.

Hierdie post is 109 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,052,601 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVW GTi bliksem in ABSA vas.