Video van ‘n vark wat soos ‘n metro cop ry

In Park soos 'n poes deur griffin2 Eiertjies

Hoesit Griffin,

Kyk net na hierdie f@kken vark. Hy ry nou net mooi fokken reguit aan in ‘n baan wat vir voertuie is, wat net links draai. Die f@kken doos. Hy druk reg voor die arme groen karretjie in. Net so ‘n paar verkeersligte terug op Main Weg het hy net soos ‘n f@kken taxi by ‘n verkeerslig weggetrek terwyl dit nog vir hom rooi was, maar oranje vir die verkeer wat kruis. Ek kon nou nie juis agterkom dat hy oppad was na ‘n noodgeval toe nie, want hy het nie sy sirene of “christmas”-liggies aangehad nie en hy het die heeltyd op sy “mobile” gepraat en redelik stadig gery. Ek weet dit het nou niks met parkeer uit te waai nie, maar as hy so bestuur, wil ek nie weet hoe hy parkeer nie! Die f@kken suurstof dief.

Registrasie: GGF 504 G (Yip, ‘n goewerment kar) (Allandale weg, Midrand, 31 Julie 2009, 13:04)

Terloops, al die hoeke van hierdie staatsvoertuig is of gekrap, of gestamp – ek noem dit brandewynvlekke. Jy weet die “poesieliemanne” is mos “above the law”.

Baie “niiice” blog wat jy het!

Groete
Morne

Hierdie post is 97 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,255,574 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVideo van ‘n vark wat soos ‘n metro cop ry

Comments

 1. Anonymous

  Jy’s reg ! Jy moet sulke goed instuur !! Ek het dit al moer baie gesien. Hier by ons is so wetstoepassingsbussie wat maak net wat hulle wil ! Ek het ook al herhaaldelik fotos van polisiekarre wat illegal geparkeer is ingestuur na die plaaslike koerant, maar hullu plaas nooit daai goed nie !!

 2. Anonymous

  Wat my die moerigste maak, is dat almal dink dit is aanvaarbaar om soos ‘n doos te bestuur. Die polisie doen dit, die verkeers polisie doen dit en die Metro polisie doen, so dan kan ek dit mos ook fokken doen. Hulle stel dan so goeie fokken voorbeeld. Ons praat nie eers van die bliksemse taxi bestuurders nie! Fok man, wat het van bedagsaamheid geword?

Gooi Comment