Dis blykbaar nie lekker om vir Game te werk nie

In Spec-takel deur griffin6 Eiertjies


(Thanks, Johan)

Deel met jou tjommies!

  griffinDis blykbaar nie lekker om vir Game te werk nie

  Comments

  1. Anonymous

   Game is in elkgeval 'n kak winkel nadat Massmart hulle oorgeneem het – ek onthou nog jare gelede die eerste Game in Durban – Cheapste alles op daai stadium – deesdae adverteer die arseholes en het nie stock en as jy kla, ignore hulle jou – fockers!

  2. Anonymous

   Game is in elkgeval 'n kak winkel nadat Massmart hulle oorgeneem het – ek onthou nog jare gelede die eerste Game in Durban – Cheapste alles op daai stadium – deesdae adverteer die arseholes en het nie stock en as jy kla, ignore hulle jou – fockers!

  3. Anonymous

   Game is in elkgeval 'n kak winkel nadat Massmart hulle oorgeneem het – ek onthou nog jare gelede die eerste Game in Durban – Cheapste alles op daai stadium – deesdae adverteer die arseholes en het nie stock en as jy kla, ignore hulle jou – fockers!

  4. Barry

   Poepol ek ry laas donderdag met my bike perongeluk deur die strikers se afgebakende rooi-wit-tape area in Game se parkinglot – rooi-wit-tape aan't flarde. Moerse verontwaardig wil een disgruntled employees my met sy vuvuzela bykom terwyl die res van die publiek dink dis moer snaaks. Fun and GAMEs

  5. Barry

   Poepol ek ry laas donderdag met my bike perongeluk deur die strikers se afgebakende rooi-wit-tape area in Game se parkinglot – rooi-wit-tape aan't flarde. Moerse verontwaardig wil een disgruntled employees my met sy vuvuzela bykom terwyl die res van die publiek dink dis moer snaaks. Fun and GAMEs

  6. Barry

   Poepol ek ry laas donderdag met my bike perongeluk deur die strikers se afgebakende rooi-wit-tape area in Game se parkinglot – rooi-wit-tape aan't flarde. Moerse verontwaardig wil een disgruntled employees my met sy vuvuzela bykom terwyl die res van die publiek dink dis moer snaaks. Fun and GAMEs

  Gooi Comment