KOBUS! Die Hoenderman

In Fokken Main Videos deur griffin

Ons het besluit vandag is KOBUS! dag, omdat hulle fokken main musiek maak en omdat dit 31 Oktober is. As jy nie weet wat de fok om aan trek vir Haloween nie, gaan as die hoenderman. Dit dwing ontsaglik baie respek af. Once.

Hoenderman is van die eerste album af, getiteld KOBUS!

Check ook hulle nuutste album, Swaar Metaal uit. Click op die album cover hieronder cover om Swaarmetaal of enige ander albums van KOBUS! te koop. Ek het al drie albums is nie spyt oor een van hulle nie. Dis regtig befokte musiek en as jy dit nie koop nie, gaan jy doodgaan. Stadig en seer. Dit gaan nie lekker wees nie.

Swaar Metaal

Hierdie post is 331 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,227,169 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKOBUS! Die Hoenderman